Ευχαριστήριο μήνυμα για το «1st Artas’s night run, 18 81»

Το βράδυ της Κυριακή, 25-6-2017, διοργανώθηκε από τον Σύλλογό μας, ο 1ος   νυχτερινός αγώνας δρόμου,
«1st Artas’s night run, 18 81», στους δρόμους της πόλης μας, με  αφετηρία και τερματισμό στον κεντρικό πεζόδρομο.
Μετά την επιτυχή έκβαση του πρώτου εγχειρήματός μας, λίγους μόλις μήνες από την ίδρυση του Συλλόγου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του αγώνα μας!
Καταρχάς τον Δήμο Αρταίων που μας εμπιστεύτηκε τη συνδιοργάνωση του αγώνα και τον ενέταξε  στις εκδηλώσεις του Δήμου, «Ελευθέρια 2017», για την επέτειο της απελευθέρωσης της Άρτας, την 24η Ιουνίου 1881, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό προς τον Σύλλογο και τα μέλη του.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Άρτας για την ανταπόκρισή της και τις ενέργειές της, ώστε να διασφαλίσει σε όλους του δρομείς και τους περιπατητές την ασφαλή συμμετοχή τους στον αγώνα. Επίσης φρόντισε ώστε η όχληση στους οδηγούς αυτοκινήτων και στους κατοίκους των περιοχών όπου περάσαμε να είναι η ελάχιστη δυνατή.
 Ευχαριστούμε θερμά τους πάνω από τους 400 δρομείς και περιπατητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν  μαζί με τα δικά τους πρόσωπα , στην αφετηρία του αγώνα μας. Δρομείς, περιπατητές και θεατές, δημιούργησαν  μια όμορφη, γιορτινή, δρομική ατμόσφαιρα, καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Νικητής στον αγώνα  αναδείχθηκε ο Ιωάννης Καρέτσος από τους Δρομείς Ι.Π. Μεσολλογγίου με χρόνο 00:18:58,  με δεύτερο τον Αθανάσιο Κουρή της Ivon8 – fifth element με 00:19:27 και τρίτο τον Νικόλαο Σταματούκο με 00:19:53.
Στις γυναίκες πρώτη θέση για την Τσαλοκώστα Δήμητρα  του Συλλόγου δρομέων Άρτας με 00:22:09, δεύτερη η Ζήση Ευαγγελία με 00:22:24  και τρίτη η Γεωργονίκου Αγγελική του Συλλόγου δρομέων Άρτας με 00:23:33.
Ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας, βράβευσε και τους δύο δρομείς (άνδρα και γυναίκα) που τερμάτισαν τελευταίοι, θέλοντας με τον τρόπο αυτό συμβολικά να αναδείξουμε την προσπάθεια όλων και να επιβραβεύσουμε όσους θέτουν στόχους και δεν εγκαταλείπουν μέχρι την εκπλήρωση αυτών. Συγχαίρουμε όλους όσοι άφησαν τη βόλεψη του σπιτιού τους και έτρεξαν ή περπάτησαν μαζί μας! Ιδιαίτερη μνεία στους συμμετέχοντες (δρομείς και περιπατητές), που ήρθαν από μακριά  και τους επισκέπτες από άλλες πόλεις που μας τίμησαν με την παρουσία τους
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που κινητοποιήθηκαν και με την προσωπική δουλειά  τους φρόντισαν  να διευθετηθεί κάθε λεπτομέρεια του αγώνα.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς με τη συνδρομή των οποίων κατέστη δυνατή η διοργάνωση του αγώνα. Το σύνολο των χορηγιών, επέστρεψε με τη μορφή παροχών σε όσους συμμετείχαν στο νυχτερινό αγώνα μας.
Αφήσαμε για το τέλος τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας  στους εθελοντές.
Για να τρέξουμε και να περπατήσουμε τον 1ο νυχτερινό αγώνα, προσέφεραν ανιδιοτελώς το χρόνο και τις υπηρεσίες τους, οι εθελοντές των παρακάτω:
-Δημοτική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Άρτας
-Εθελοντές  Κοινωνικής Πρόνοιας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Άρτας
-Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ιωαννίνων
-Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας
-Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης
-Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων(Παράρτημα Άρτας)
-Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας
-Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας
-Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Άρτας
-Ομάδα κρουστών Krotalarta
Όλοι τους, φρόντισαν με ίδια μέσα, να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Προτρέπουμε τα μέλη του Συλλόγου μας και όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν και να συμπράξουν με τις παραπάνω ομάδες σε ανάλογες δράσεις  Δεν υπάρχει δικαιολογία για όποιον συμπολίτη μας θέλει να προσφέρει, ότι δεν υπάρχουν ομάδες  με εθελοντικές δράσεις για κοινωφελείς σκοπούς στην Άρτα. . Τους προβάλουμε σαν παράδειγμα προς μίμηση.

Σας ευχαριστούμε που μετατρέψατε τον αγώνα δρόμου του Συλλόγου μας, σε δρομική γιορτή της πόλης . Ραντεβού του χρόνου!

         Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]