Θεσπρωτία:Εκκληση της Ενορίας Κεστρίνης για τον 18χρονο Δημήτρη ...που μάχεται για τη ζωή του ...

EΚKΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΗ ΚΟΛΙΟΜΙΧΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
Στην έκκληση της οικογένειας για βοήθεια του 18χρονου Δημήτρη Κολιομίχου, η ενορία Κεστρίνης, απ’ όπου κατάγεται ο νεαρός,  απευθύνει συμπληρωματικά και τη δική της έκκληση.  Όπως αναφέρει η οικογένεια ο Δημήτρης πάσχει από τη σοβαρή και σπάνια νόσο, το «γερμίνωμα», και ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί σε ιδωτικό θεραπευτήριο και τα έξοδα είναι πολλά. Η οικογένεια ζητά με δημόσια ανακοίνωσή της να στηρίξουμε την επώδυνη, αλλά γενναία προσπάθεια του παιδιού και να του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει και να βγει νικητής σ’ αυτή του την περιπέτεια.
Και έρχεται η στιγμή που φτάνεις μπροστά στο χρέος, έστω και αν νιώθεις αδύναμος… Κι όμως πρέπει να φανείς δυνατός. Και πρόθυμος να αποδειχθείς χρήσιμος με όποιες δυνάμεις διαθέτεις. Οφείλεις να μην αδιαφορήσεις για  το νεαρό, που σε χρειάζεται και είναι ο πραγματικός αγωνιστής. Πραγματικός μαχητής… Αυτόν, που πολεμάει με τη νόσο.
Για όσους μπορούν να βοηθήσουν, η οικογένεια παρακαλεί, και μαζί της και εμείς ικετεύουμε θερμά, να κατατεθεί η οποιαδήποτε συνδρομή, έστω και η ελάχιστη, στον αριθμό λογαριασμού (IBAN): GR0607500600001060105532700, για τους καταθέτες από το εξωτερικό: BIC/SWIFT: STIOGR21 (Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Δικαιούχος: Κολιομίχος Δημήτριος).
Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Όμως ας μην αδιαφορήσουμε, προκειμένου να ξαναχαμογελάσει η ζωή στο Δημήτρη!
Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Κεστρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]