Ο καιρός το Σάββατο 15 Ιουλίου

Σημαντική κακοκαιρία αναμένεται από τις επόμενες ώρες έως και το βράδυ της Δευτέρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις, την κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας και τους ισχυρούς ανέμους. Τα καιρικά φαινόμενα, είναι σε θέση να προκαλέσουν εκτεταμένες καταστροφές και να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Το Σαββάτο 15 Ιουλίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Ήπειρο. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα σημειωθούν καταιγίδες στα ορεινά όλης της χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν σημαντικά και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειoi 5 μποφόρ, όμως από το βράδυ θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 33 βαθμούς, στα Δυτικά από 21 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειoi 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με σχετικά καλύτερο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.
πηγη xalazi.gr
Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]