Με Συμμετοχές Από Όλη Την Ελλάδα αύριο Ο 13ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα την Κυριακή ο 13ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού
Παρουσία αθλητών από όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 ο 13ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων στην Κορωνησία.
Οι εκδηλώσεις για τον Διάπλου (ο οποίος έχει συνολικό μήκος 11 χιλιόμετρα) περιλαμβάνουν πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ανάδειξη του μοναδικού θαλάσσιου οικοσυστήματος του Αμβρακικού Κόλπου, την τουριστική προβολή της Κορωνησίας και την προβολή και προώθηση των αλιευμάτων του Αμβρακικού Κόλπου.
Οι συμμετοχές στον Διάπλου φθάνουν τις 25 (είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, καθώς σε κάθε μια συμμετοχή αντιστοιχεί και μια βάρκα συνοδείας) και είναι περισσότερες από πέρυσι, ενώ χαρακτηριστικό της δυναμικής που αρχίζει και αναπτύσσει ο αγώνας είναι ότι φέτος η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι από περιοχές εκτός Ηπείρου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 και ώρα 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία Αλιευτικού Συνεταιρισμού στην Κορωνησία εκδήλωση με θέμα «Η Φύση & οι Άνθρωποι των λιμνοθαλασσών. Τα οικοσυστήματα, η εκμετάλλευση και οι προοπτικές τους» από το Δήμο Αρταίων και τον Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού.
Στις 16:00 στην Κορωνησία θα ξεκινήσουν οι αγώνες beach soccer  που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας.
Από τις 19:00 το απόγευμα ο Ναυτικός Όμιλος Κορωνησίας θα πραγματοποιεί επίδειξη Kite surfing, ενώ μετά των τέλος των αγώνων beach soccer, περίπου στις 22:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί beach party.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 ο Διάπλους θα ξεκινήσει στις 7:30 το πρωί από το λιμάνι της Βόνιτσας και ο τερματισμός αναμένεται στην Κορωνησία, περίπου 3 ώρες αργότερα.
Στις 8:30 θα ξεκινήσουν στην Κορωνησία κολυμβητικοί αγώνες ακαδημιών, σε συνεργασία με τα Κολυμβητικά Σωματεία της Άρτας «Γ.Σ. Άρτας», «Δόξα Άρτας» και «Νηρέας Νηρηίδες», ενώ στις 9:45 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη αγώνα water polo. Οι απονομές των μεταλλίων και των τροπαίων στους νικητές του Διάπλου θα πραγματοποιηθούν από τις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]