ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Θάνατος - μυστήριο για 13χρονο μέσα σε τουριστικό σκάφος

Σε τραγωδία μετατράπηκαν οι διακοπές στην Κρήτη για μία οικογένεια, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε το 13χρονο παιδί της...
 Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το νεαρό παιδί ενώ ήταν σε σκάφος και επέστρεφε από τη Σπιναλόγκα με προορισμό το λιμάνι της Ελούντας, λιποθύμησε.
 Αμεσα εγινε προσπαθεια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το αγοράκι μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί προσπαθούσαν  να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, ο 13χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Η σορός του άτυχου 13χρονου θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου εκεί θα γίνει η νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. 
Συμφωνα με το anatolh.com το παιδί θα γιόρταζε τα 14 γενέθλια του τον Αύγουστο κι είχε έρθει με την μητέρα, τον παππού και την γιαγιά του διακοπές στην Κρήτη. Επισκέφθηκαν τη Σπιναλόγκα κι επιστρέφοντας στο λιμανάκι της Ελούντας, λίγο πριν δέσει το σκάφος που τους μετέφερε, το παιδί έγειρε το κεφάλι του στο πλάι ενώ καθόταν στο κάθισμα και χωρίς να έχει καμία ενόχληση, όπως είπαν οι οικείοι του.  Το αξιοσημείωτο είναι πως ο νεαρός δεν είχε προβλήματα υγείας αλλά το τελευταίο διάστημα είχε ψηλώσει απότομα φτάνοντας σε μικρό χρονικο διάστημα τα 196 εκατοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]