10ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης (2017)

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 10ου Θερινού Σχολείου που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης από 29/6 -01/07/2017 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Το επιστημονικό πρόγραμμα κάλυψαν με τις παρουσιάσεις τους 29 διακεκριμένοι ειδικοί του χώρου. Η θεματολογία περιλάμβανε την χρήση των φαρμάκων για την πρόληψη και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων στην καθημερινή κλινική πράξη. Ενδείξεις, Αντενδείξεις, Αλληλεπιδράσεις, Ανεπιθύμητες ενέργειες, Κλινική χρήση. Η εκδήλωση μοριοδοτήθηκε με 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των European Atherosclerosis Society και International Atherosclerosis Society.

Τη συνεδριακή οργάνωση είχε αναλάβει η εταιρεία Conferre S.A.

Διαθέσιμα εδώ είναι:
οι παρουσιάσεις των ομιλητών
μαγνητοσκοπημένα videos της εκδήλωσης ανά ημέρα
ο τόμος των εισηγήσεων
η ηλεκτρονική παραλαβή (μετά από ικανοποιητική συμμετοχή, τουλάχιστον 60% του συνόλου του προγράμματος) του πιστοποιητικού παρακολούθησης όσων συμμετείχαν, αφού πρώτα συμπληρώσουν το δικτυακό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης.
Προσκαλούμε όσες και όσους δεν είναι μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και επιθυμούν να γίνουν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής που μπορούν να βρουν εδώ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σας ευχαριστούμε θερμά για την ενεργό συμμετοχή σας.
Ελπίζουμε να έχουμε και πάλι στο μέλλον την τιµή και τη χαρά να σας καλωσορίσουµε στις εκδηλώσεις µας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]