Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι ...H Συνταξιούχος απο τα Ιωάννινα ..που συγκινεί..

Ο θάνατος της 43χρονης Ελένης Βαλελή ,μητέρας 2 παιδιών που έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε απο τοίχο στο υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν την ώρα του σεισμού των 6.1 Ρίχτερ στη Λέσβο ,συγκλόνισε το πανελλήνιο .
Ο σύζυγός της ,Γιώργος ,απεγκλωβίστηκε με τραύματα απο τους πυροσβέστες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ,όπου και νοσηλεύεται .
Στη  λατρεμένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του ,λόγω της κατάστασης της υγείας του ,δεν μπόρεσε να  πει το τελευταίο αντίο .
Ο αδερφός του , Δημήτρης .βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ,Tatiana Live για να εκφράσει   ένα δημόσιο ευχαριστώ σε μια 70χρονη συνταξιούχο απο τα Ιωάννινα ,που δώρισε τη σύνταξή της στον Γιώργο ,δίνοντας  μάθημα ανθρωπιάς.
Η κ.Παναγιώτα Καπίρη ταξίδεψε απο τα Ιωάννινα μέχρι το νοσοκομείο των Αθηνών ,όπου εκεί βρήκε τον αδερφό του Γιώργου και του παρέδωσε ένα φάκελο με την  πενιχρή της σύνταξη ,που έχει περικοπεί απο τις τελευταίες μειώσεις.
Τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψουν τη   συγκινητική κίνηση της κ.Παναγιώτας ..
Η ηλικιωμένη  είναι  μητέρα δύο μεγάλων αγοριών ,γιαγιά με εγγόνια και δισέγγονα ,μεγάλωσε ολομόναχη τα παιδιά της απο 19 ετών,καθαρίζοντας σπίτια και σκάλες.
Κατάφερε να σπουδάσει τα παιδιά της ,ενώ εργάστηκε και ως καθαρίστρια στην αστυνομία.
Μπορεί να μην είχε την οικονομική άνεση ,αλλά με  μια καρδιά πλούσια σε συναίσθημα και ευαισθησία ,φροντίζει απο το υστέρημά της να  βοηθά  ανθρώπους που έχουν ανάγκη,προσφέροντας πάντα σιωπηλά απο το υστέρημά της ....
βίντεο Tatiana Live
E ΤV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]