Πανεπ.Νοσοκ.Ιωαννίνων:Eναρξη λειτουργίας της λίστας χειρουργείων

H Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας, από  1/6/2017, της Λίστας Χειρουργείων  στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι χειρουργικές ειδικότητες. Η ανάρτηση της λίστας έγινε στην ιστοσελίδα του ΠΓΝΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.uhi.gr και είναι διαθέσιμη για ενημέρωση και κοινωνικό έλεγχο.  
          Η πιστή, ισότιμη και επιστημονικά αντικειμενική εφαρμογή της, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξάλειψη παθογενειών στον τομέα αυτό και αποτελεί υποχρέωση και καθήκον των εργαζόμενων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου. Η κατάκτηση του στόχου να  αποκτήσει η λίστα το πραγματικό κοινωνικό της περιεχόμενο, πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε πολίτη.
Η έναρξη λειτουργίας της λίστας χειρουργείων κατέστη εφικτή, χάρη στις προσπάθειες αρκετών εργαζομένων και την έγκαιρη ανταπόκριση του Ιατρικού προσωπικού, τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί δημόσια.
          Η Διοίκηση καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στο νεοσυσταθέν Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών-τριών Υπηρεσιών Υγείας, που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, και να καταθέτουν τη γνώμη τους και τα τυχόν παράπονά τους σχετικά με οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή ενέργεια  που δυσχεραίνει την έγκαιρη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβασή τους σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Η Διοίκηση δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα όλων των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]