LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς: Με ισχυρό βατήρα τη δράση του χθες, δυναμικά άλματα στο μέλλον

Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς: Με ισχυρό βατήρα τη δράση του χθες, δυναμικά άλματα στο μέλλον

   Μαζική και ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση φίλων και συγχωριανών στη χθεσινή εκδήλωση που οργάνωσε η Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού για τον εορτασμό της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από την ίδρυση της.
   Μέσα σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, με όμορφες μνήμες και θύμησες, οι παρευρισκόμενοι τίμησαν τη δράση και την προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
  Στην εκδήλωση παρέστη, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ν. Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της Φιλοπρόοδης Κίνησης.
Για την αξία των ενεργών Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτισμού και τη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς μίλησε στο χαιρετισμό του ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ιωάννης Καραμπίνας.
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ιωαννιτών κ. Νίκος Γκόλας επισήμανε τη σημασία ενασχόλησης των νέων ανθρώπων με τον πολιτισμό και τα κοινά.
   Η πρόεδρος της Φιλοπρόοδης Κίνησης Κοσμηράς κ. Θάλεια Οικονόμου έκανε αναφορά στη μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου, στην ανάπτυξη καθώς και την πρόοδο του χωριού τα τελευταία χρόνια.
Στη συνέχεια, περιέγραψε τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, υποδεικνύοντας την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής στον εκσυγχρονισμό των πολιτιστικών προϊόντων και παρουσίασε το σύνολο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί έως το τέλος της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]