Ο Δήμος Ιωαννιτών για την αιφνιδιαστική απεργία στην αποκομιδή Απορριμμάτων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Σε μια αιφνιδιαστική και χωρίς αιτιολόγηση κίνηση προχώρησε μερίδα εργαζομένων στην αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου Ιωαννιτών το βράδυ του Σαββάτου αφού με τη δικαιολογία της καθυστερημένης καταβολής των εκτάκτων αποδοχών υπερωριακής απασχόλησης δεν προχώρησαν στην αποκομιδή.
Ο υπολογισμός της αποζημίωσης για υπερωριακή απασχόληση άλλαξε από τις 26/5/2017 και μέχρι οι αλλαγές αυτές να ενσωματωθούν στο μηχανογραφικό σύστημα του Δήμου δεν καταβλήθηκαν οι έκτακτες αποδοχές - όχι ο μηνιαίος μισθός- του Απριλίου σε όσους τις δικαιούνται.
Παρά όμως τις διαβεβαιώσεις τόσο υπηρεσιακών παραγόντων όσο και της πολιτικής προϊστάμενης Αρχής προς το προεδρείο των εργαζομένων ότι στο τέλος του τρέχοντος μήνα θα πληρωθούν κανονικά και με βάση το νέο τρόπο υπολογισμού οι υπερωρίες του Απριλίου και του Μαΐου, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας του Σαββάτου 17 Ιουνίου απείχαν των καθηκόντων τους.
Η Δημοτική Αρχή ζητά συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, καταδικάζει όμως τέτοιες μονομερείς πράξεις και επιφυλάσσεται για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.
φωτο αρχείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]