[Ελλάδα]Πτώση Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα Σώοι οι αλλοδαποί επιβαίνοντές του

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης για περιστατικό πτώσης Ι.Χ. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή “ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ”.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω Ι.Χ όχημα βρίσκεται εντός της θάλασσας και σε απόσταση επτά (07) μέτρων από την ακτή, ενώ οι δύο (02)
αλλοδαποί επιβαίνοντές του εξήλθαν του οχήματος καλά στην υγεία τους.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε ασφαλώς από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα.
Στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ διαπιστώθηκε ότι, ο 29χρονος οδηγός του οχήματος οδηγούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία για παράβαση του άρθρου 94 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα δεν ήταν εφοδιασμένο με  το προβλεπόμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή επιβλήθηκαν τρεις (03) διοικητικές παραβάσεις σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. κατά του ανωτέρω οδηγού, καθώς και ακινητοποίηση του εν λόγω οχήματος με αφαίρεση της άδειας και των πινακίδων κυκλοφορίας.
φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]