ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Φθηνές διακοπές για όλη την οικογένεια

Όλοι έχουμε ανάγκη για μερικές μέρες χαλάρωσης ειδικά..οι γονείς. Κάπως έτσι, σκέφτηκα πως υπάρχουν αρκετά μέρη στην Ελλάδα για να μπορέσει μια οικογένεια να ξεκουραστεί, χωρίς να είναι απογορευτικές οι τιμές. Τα παρακάτω νησιά είναι μεγάλα και έχουν πολλές παροχές  για να περάσουν και τα παιδιά όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

Κρήτη: αμέτρητες  δραστηριότητες για όλους
Είναι ο νούμερο ένα ταξιδιωτικός προορισμός  για οικογένειες. Ένα νησί με πολλές επιλογές που δε σταματά να εκπλήσσει. Οι παραλίες της Κρήτης εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους και προσφέρουν το κατάλληλο έδαφος για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, που θα μπορέσουν να χρησιμοποιούν τους αμέτρητους παιδότοπους .Η Κρήτη διαθέτει καταλύματα για όλες τις ανάγκες.

Παραμύθι για παιδιά στη Ρόδο
Η βασίλισσα των Δωδεκανήσων. Είναι ένα νησί με παρα πολλά πράγματα για να δει κανείς. Στη Ρόδο θα ζωντανέψετε, με τα παιδιά σας, καθώς τα κάστρα και το παραμύθι στη Μεσαιωνική πόλη είναι διάχυτα παντού και θα απολαύσετε παραλίες κορυφαίας ομορφιάς. Τα αξιοθέατα και τα όμορφα χωριά δε λείπουν από το νησί,  σιγουρά θα βρείτε τη διαμονή που σας ταιριάζει.

Καθαρές παραλίες στη Χαλκιδική
Αγαπημένος οικογενειακός προορισμός κυρίως για τους βορειοελλαδίτες και είναι απόλυτα λογικό λόγω απόστασης.Η Χαλκιδική μαγεύει με κρυστάλλινα νερά της, το πράσινο της φύσης και τις άριστα οργανωμένες τουριστικές εγκαταστάσεις , όπου  προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. Απέραντες παραλίες με ψιλή άμμο, σχεδόν όλες τους διαθέτουν γαλάζια σημαία. Ένα μέρος, όπου όλη η οικογένεια θα βρει καταφύγιο.

Ήρεμες παραλίες στην Κέρκυρα
Το Ιόνιο δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας. Για τις παραλίες με ίσκιο, κυνηγητό στη Σπιανάδα και το κρυφτό στην Παλιά Πόλη.
Πολλές περιοχές όπως η Αχαράβη, ο Αρίλλας, το Νησάκι, ο Αγιος Γόρδιος και τα Γουβιά, είναι πολύ  ήρεμες και ιδανικές παραλίες για οικογένειες με μικρά παιδιά.
Περάστε τη μέρα σας σε μία από τις όμορφες παραλίες της Κέρκυρας και κάνετε  θαλάσσια σπορ, όσο τα παιδιά χτίζουν κάστρα στην άμμο ή πλατσουρίζουν στα ρηχά πεντακάθαρα νερά.
Και μην ξεχνάτε πως το νησί διαθέτει και θαλάσσιο πάρκο.
 autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]