ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέο υλικό τουριστικής προβολής από το Δήμο Ζαγορίου!

Στα πλαίσια της διαρκούς και στοχευμένης προσπάθειας του Δήμου Ζαγορίου για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, εκδόθηκε νέο υλικό σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου (Ε.Τ.Ε.Ζ.) και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Ζαγορίου (ΑΝ.Ε.Ζ.).

Πρόκειται για έντυπο στα Ελληνικά και Αγγλικά, σε σχήμα ταμπλόιντ, στην μια πλευρά με έναν χάρτη που περιέχει  χρηστικές πληροφορίες, όλους τους οικισμούς με χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ των χωριών, τα οδικά δίκτυα, χώρους εστίασης και διαμονής, μουσεία, καταφύγια, δίκτυο διαδρομών (μονοπάτια), μνημεία της φύσης, εκκλησιαστικά, πέτρινα γεφύρια, τοπικά προϊόντα.

Στην άλλη πλευρά του εντύπου φιλοξενούνται φωτογραφίες καθώς και ιστορικά και γεωλογικά στοιχεία.

Ήδη, το έντυπο αυτό διανέμεται από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ζαγορίου σε επαγγελματίες του τουρισμού στο Ζαγόρι, σε φορείς που έχουν σχέση με τον τουρισμό, αλλά και με την περιοχή, όπως το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου. Στόχος είναι να να φτάσει, τόσο σε επισκέπτες της περιοχής, όσο και σε διεθνείς ή εγχώριες τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]