Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις οι οποίες σταδιακά και από τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε το Σάββατο 17 Ιουνίου. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Από αργά το απόγευμα βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και σε περιοχές του βόρειου Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 11 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 30 και τοπικά 31 στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 18 έως 29 και τοπικά 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 με 5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως  3  μποφόρ, με ενίσχυση από το απόγευμα, ενώ  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένουνε λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές και πιθανά τοπικές καταιγίδες  κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 και τοπικά 30 βαθμούς.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]