ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ:Aθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών


«O αθλητισμός καλλιεργεί στο άτομο αξίες και αρετές όπως η αυτοπειθαρχία, η αυτοεκτίμηση, η στοχοθέτηση στα πλαίσια λειτουργίας της ομάδας, και βοηθά τους νέους να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να εντοπίζουν τις δεξιότητες και τα όριά τους,  να υπερβαίνουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, καθιστώντας τους έτσι ικανούς να επιτυγχάνουν τους στόχους κα την αυτονομία τους μακριά από επίπλαστους κόσμους».
Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ υποστηρίζοντας ενεργά τις δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα εξαρτήσεων θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΤΟ Θεσπρωτίας της ΚΝΕ στις 16 & 17 Ιουνίου 2017 στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν τουρνουά Basketball 3on3 με τη συμμετοχή ομάδας της Ανοικτής Θεραπευτικής Κοινότητας, θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό.
Το ΚΕΘΕΑ   ΗΠΕΙΡΟΣ  διοργανώνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου την Κυριακή 18/06/2017 στα γήπεδα ποδοσφαίρου ODEON Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, ώρα έναρξης 10:00. Συμμετέχουν: Πυροσβεστική ,Αστυνομία, ΕΚΑΒ, ΚΤΕΛ, ΤΑΧΙ, Μηχανικοί , Δικηγόροι, Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.
ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Γιατί χωρίς εσένα ……αποκλείεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]