ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σήμερα η Συναυλία Συμφωνικής Μουσικής Με Την ΚΑΜΕΡΑΤΑ Ορχήστρα Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί Συμφωνική Συναυλία με την Καμερ της Ιεράς Μονής Περιστεράς Δουρούτη υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου αρχιμουσικού κ. Γεώργιου Χλίτσιου.
άτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 ώρα 20.30 στον προαύλιο χώρο
Η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2016. Τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας ανταποκρίθηκαν με αυξημένο ενδιαφέρον στο κάλεσμα για τη δημιουργία της Ορχήστρας. Αποτελείται αποκλειστικά από φοιτητές όλων των Τμημάτων και Σχολών του Πανεπιστημίου με υψηλό επίπεδο κλασικών μουσικών σπουδών. Αριθμεί συνολικά 25 μέλη και έχει ήδη κάνει σημαντικές εμφανίσεις στα Ιωάννινα.
Στη συναυλία, με έργα Antonio Vivaldi, Amadeus Mozart, Gustav Holst, Edvard Grieg και Νίκου Σκαλκώτα, θα συμπράξουν ως σολίστ οι βιολονίστες και μέλη της Καμεράτα κα Ευγενία Γεωργίου, κ. Ευριπίδης Παππάς και κα Μαρίνα Βλάχου. Τα έργα του προγράμματος που θα μας παρουσιάσει η Καμεράτα, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συμφωνικής μουσικής τριών περίπου αιώνων, που αντιστοιχούν στην προκλασική, κλασική, ρομαντική και σύγχρονη εποχή.
Για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, το λεωφορείο του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη, ώρα 20.00 με αφετηρία την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]