Συνάντηση της Μ. Τζούφη με εκπροσώπους εργαζομένων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Συνάντηση της Μ. Τζούφη με εκπροσώπους εργαζομένων
του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Η Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων (ΣΥΡΙΖΑ) και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, είχε την τρίτη κατά σειρά συνάντηση με τους εκπροσώπους των τριών ειδικών κατηγοριών Διδ
ακτικού και Εργαστηριακού προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου συζητήθηκαν οι θέσεις των τριών κλάδων για το σχέδιο νόμου που τέθηκε πρόσφατα σε διαβούλευση και προβλέπει αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Από τον κλάδο ΕΕΠ (Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό) παρευρέθηκαν οι κ.κ. Ευγενία Ευμοιρίδου και Θεοδώρα Τσελίγκα, Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου ΕΕΠ αντίστοιχα, από τον κλάδο ΕΔΙΠ (Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) οι κ.κ. Θωμάς Γιαννόπουλος, Χριστίνα Πιπερίδη και Γεράσιμος Μπαλιούσκας, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου ΕΔΙΠ αντίστοιχα και από τον κλάδο ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό) ο κ. Χρήστος Ντόκος, Γραμματέας του Συλλόγου ΕΤΕΠ και ο κ. Μιχάλης Δελημήτρος, Ειδικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Τ.Ε.Π (Πανελλήνια Ομοσπονδία ΕΤΕΠ).
Οι εκπρόσωποι των τριών κλάδων περιέγραψαν την υπάρχουσα κατάσταση και κατέθεσαν υπόμνημα με διορθωτικές προτάσεις και αποσαφηνίσεις πάνω στο σχέδιο νόμου. Η βουλευτής δεσμεύτηκε να μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τα σημεία που συζητήθηκαν. Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά και στα ζητήματα που τέθηκαν στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Ιωάννινα, στη διάρκεια της οποίας οι τρεις κλάδοι έθεσαν τα αιτήματά τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Το Υπουργείο είναι ανοιχτό σε συζήτηση παρά τις δύσκολες συνθήκες και έπειτα από εξαντλητικό διάλογο μεταξύ όλων των εμπλεκομένων (υπουργείου, οργάνων διοίκησης, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και όλων των κλάδων των εργαζομένων) θα προχωρήσει στην νομοθέτηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]