Ευχάριστα νέα ...για το Σούλι!



"Απέδωσαν  "καρπούς"οι συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Σουλίου και της Περιφέρειας Ηπείρου  με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον ιστορικό  Δήμο.
Σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, εντάσσονται στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, 6 νέα έργα στην Περιφέρεια Ηπείρου, με συνολική χρηματοδότηση 25,2 εκατ. ευρώ.
Η υλοποίηση των νέων έργων έχει ως πρωταρχικούς στόχους τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, την άρση της απομόνωσης δυσπρόσιτων περιοχών και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.Μεταξύ των νέων έργων  είναι η αναστήλωση της οικίας Μπούση στο Σούλι ,καθώς και η ανάδειξη των ιστορικών πηγαδιών της περιοχής.
Επιπλέον, πολύ σημαντικά έργα για την τοπική οικονομία, αποτελούν η αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής του Σουλίου συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ"σημειώνει  σε σχετική της ανάρτηση στα social media η Δήμαρχος Σουλίου ,κ.Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση,εκφράζοντας την ικανοποίησή της απο την πετυχημένη έκβαση των προσπαθειών τόσο του Δήμου όσο και της Περιφέρειας Ηπείρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]