Πανελλαδικές 2017: Σε τέσσερα μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Ψηφιακά Συστήματα, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Μεταφορά Φορτίων και Οικοδομική τα σημερινά μαθήματα - Δεν θα γίνουν εξετάσεις σε Λέσβο και Χίο λόγω του χθεσινού ισχυρού σεισμού
Στη μάχη των πανελλαδικών ρίχνονται για δεύτερη εβδομάδα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν σήμερα σε μαθήματα ειδικοτήτων και συγκεκριμένα στα Ψηφιακά Συστήματα, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών, στη Μεταφορά Φορτίων και στην Οικοδομική.

Αύριο, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ συνεχίζουν τις εξετάσεις με μαθήματα προσανατολισμού. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, θα εξεταστούν στο μάθημα των Λατινικών, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών στη Χημεία και εκείνοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την αναβολή των σημερινών Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, σε Χίο και Λέσβο, μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τα δύο νησιά. Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα των εκεί εξεταστικών κέντρων.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]