ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είσαι τρελός;; Άκουσον – άκουσον “Μακεδονία του Βαρδάρη”;;



Όλες οι κυβερνήσεις των Σκοπίων, από την πρώτη ημέρα που τα Σκόπια έγιναν ανεξάρτητο κράτος, εκτρέφουν και εκπέμπουν άκρατο αλυτρωτισμό κατά της Ελλάδος, με το όνομα, με τα σύμβολά, με τα αγάλματα! Που δυστυχώς, ανεπαρκείς ελληνικές κυβερνήσεις αποδέχτηκαν να παραχωρήσουν, διά μέσω της διπλής ονομασίας, το όνομα της Μακεδονίας μας στους γείτονές μας (τελεσίδικα το 2013)! Και δεν υλοποιήθηκε αυτή η δέσμευση της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου προς τον Μάθιου Νίμιτς, Αμερικανού διπλωμάτη και επιτετραμμένο του ΟΗΕ, υπεύθυνου για την οριστική συμφωνία περί του ονόματος, γιατί οι Σκοπιανοί λόγω εθνοτικών διαφορών (Βούλγαροι, Αλβανοί κλπ) δεν αποδέχονταν την διπλή ονομασία!
Ωστόσο, σήμερα για πρώτη φορά σχηματίσθηκε κυβέρνηση στα Σκόπια, από τους Σοσιαλδημοκράτες και τα Αλβανικά κόμματα (Αλβανική Πλατφόρμα), που φαινομενικά αντιδρούσαν σ΄ αυτήν την ονομασία!
Τούτο φάνηκε και στο πρόσφατο ταξίδι του ΥΠΕΞ των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ,  στην Ελλάδα και της συναντήσεως που είχε με τον Έλληνα ΥΠΕΞ κ. Νίκο Κοτζιά, αφού δήλωσε: “δεν δίνουμε σημασία σε ονόματα και αγάλματα”!
Έτσι, είναι Εθνικό χρέος του Νίκου Κοτζιά, να επαναρχίσει τις συζητήσεις για την οριστική λύση του ονόματος των Σκοπίων, από μηδενική βάση! Που δεν θα περιέχει καν τη λέξη “Μακεδονία”! Ας ονομαστούν Βαρντάσκα, όπως δηλαδή ονομάζονταν πριν από τον Τίτο!
Θα είναι Εθνικό έγκλημα, αν ονομαστούν “Μακεδονία του Βαρδάρη”, όπως φημολογείται! Γιατί, αύριο – μεθαύριο θα αποκαλούνται Μακεδόνες, Μακεδονικό Έθνος με Μακεδονική γλώσσα!  
Άλλωστε, αυτοί έχουν την ανάγκη της εισόδου τους στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ!
Ας τους επιβάλλουμε όνομα που δεν θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία!
Τολμείστε τελικά!!
Παππάς – Κουκούτσης, ξανά γούτσου – γούτσου…

 

Ήταν ιδιαίτερες οι αγάπες που χαρακτήριζαν τη σχέση του Χρήστου Παππά Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής με τον πρώην Βουλευτή Μεσσηνίας του ιδίου κόμματος Δημήτρη Κουκούτση. Αυτή η άκρως φιλική σχέση διαταράχθηκε με την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή Μεσσηνίας στις αρχές Μαρτίου 2017. Μια ανεξαρτητοποίηση που το λόγο για τον οποίο έγινε, ίσως δεν κατάλαβε ούτε και ο ίδιος ποτέ, αφού μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να μας εξηγήσει.
Όμως, το αίμα νερό δεν γίνεται και αυτή η σχέση τον τελευταίο καιρό έχει αναθερμανθεί, αφήνοντας στη γωνία την “ψυχρή εποχή”.   
Ο λόγος είναι αποκαλυπτικός! Στις ερχόμενες εκλογές έχει αποφασισθεί ο Χρήστος Παππάς να είναι υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας! Έτσι, είναι απαραίτητη η αναθέρμανση της “αγάπης” του με τον Δημήτρη Κουκούτση. Γιατί, βλέπετε η Μεσσηνία “ανήκει” στον Δημήτρη! Και από τη στιγμή που δεν μπορεί με άλλο κόμμα να διεκδικήσει την έδρα της Μεσσηνίας, την “πούλησε” στον Χρήστο Παππά!
Βέβαια, με το αζημίωτο! Από τη στιγμή που ο άριστος επί των Δημοσίων σχέσεων Χρήστος Παππάς, όλο και σε κάποια “υψηλή θέση” θα τοποθετήσει τον “φίλο” του Δημήτρη!
Για τον λόγο αυτό, έχουν πληθύνει οι επισκέψεις του Χρήστου Παππά στην Καλαμάτα. Πρέπει βρε αδελφέ, να προετοιμαστεί το κατάλληλο κλίμα!
Εξ ου και η ομιλία στην Καλαμάτα, την Τετάρτη το απόγευμα, των Παππά και Κασιδιάρη. Όμως, όπως μας πληροφορούν, το κλίμα είναι πολύ βαρύ! Υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές αντιδράσεις, που σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας!    
Οψόμεθα… 

Μας αγοράζουν …οι Τούρκοι!

 

Δεν είναι κρυφό μυστικό, πως οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει μεγάλα επιχειρηματικά ανοίγματα στην Ελλάδα! 
Έτσι, μας μετέφεραν την είδηση ότι τον τελευταίο καιρό Τούρκοι Γκιουλενιστές που εκδιώχτηκαν από την Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκονται στην Ελλάδα και με τα χρήματα που προέρχονται φυσικά από παράνομες  δραστηριότητες, αγοράζουν ότι βρεθεί μπροστά τους.
Μια από τις αγορές τους, είναι και το Καταμαράν SEA STAR,  το οποίο άνηκε στον Δήμο της Τήλου! Λένε οι πληροφορίες μας, πως η δουλειά έγινε στο γραφείο του Κουρουμπλή, στην Αθήνα! Επίσης, μας μετέφεραν την είδηση ότι το Καταμαράν είναι στο ναυπηγείο της Σαλαμίνας, στην Spanopoulos group, για επισκευαστικές εργασίες! 
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες μας και εάν η πώληση έγινε με σύννομες διαδικασίες! 

Ψεύτης και “κλέφτης” …ο υπάλληλος των Τραπεζών!    

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015 και σχημάτισε κυβέρνηση στις 27 του ίδιου μήνα μαζί με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του “υπερπατριώτη” Πάνου Καμμένου!
Μια από τις μεγάλες προεκλογικές του υποσχέσεις ήταν η εξασφάλιση των σπιτιών των Ελλήνων από τους άρπαγες τραπεζίτες! 
Υποσχόταν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, τη μη κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων και δη της πρώτης κατοικίας, σε όσους δεν έχουν πληρώσει εμπρόθεσμα τα χρέη τους προς το Δημόσιο!  
Έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”!
Σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά, διενεργείται ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτων – για να αποφύγουν την οργή του λαού – από τη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων! 
Έτσι, αναίμακτα θα βγάζουν στο “σφυρί” ακίνητα οφειλετών του δημοσίου, με συνοπτικές διαδικασίες! Όλων εκείνων των πολιτών, οι οποίοι ήταν νοικοκυραίοι, πληρώνοντας στην ώρα τους τις οφειλές τους, αλλά η οικονομική κρίση των Μνημονίων, τους μείωσαν δραστικά τα έσοδά και τους κατάντησαν “κακοπληρωτές”!     
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, εκπληρώθηκε άλλη μια υπόσχεση για κοινωνικό κράτος από τον Αλέξη Τσίπρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]