ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τι άλλαξε κ. Τέρενς – Σπένσερ – Νικόλαε Κουίκ όταν γίνατε Υφυπουργός των Εξωτερικών;;



Στις 29 Μαίου 2017 ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Ματαράγκας, απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας τον Υφυπουργό των Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, πως με ενέργειές του ευτέλισε την Πατρίδα μας και την ελληνική κυβέρνηση! Καταγγελίες πολύ σοβαρές και για τις οποίες θα θέλαμε να ενημερωθούμε για την απάντηση του Πρωθυπουργού! Επιπλέον, θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν είναι ενήμερος της επιστολής και των καταγγελιών ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς!
Η υποσταλείσα στον Πρωθυπουργό επιστολή έχει ως θέμα: Η Ομογένεια των ΗΠΑ και οι απαράδεκτες πράξεις - δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ. - Προγραμματιζόμενες ενέργειες για προβολή Ελλάδας στις ΗΠΑ, με οικονομικά οφέλη για την χώρα.
Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της επιστολής:
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Αναγκάζομαι να στείλω αυτήν την επιστολή, επειδή ως Ομογένεια, ως απόδημος Ελληνισμός στην Βόρεια Αμερική, έχουμε πρόβλημα με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ. Ειδικά με πράξεις και δηλώσεις του, που μας υποτιμούν, μας προβληματίζουν και – εκτιμούμε - δεν τιμούν την κυβέρνησή Σας. Είμαστε η μόνη τριτοβάθμια Οργάνωση στην Βόρεια Αμερική, με σημαντική προσφορά στα εθνικά μας θέματα, που κατάφερε, πριν 24 χρόνια, να συσπειρώσει, ως μέλη της, όλες τις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις μας στις ΗΠΑ…
…Σε αρκετά ταξίδια του σας εκπροσώπησε ο τότε υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ. Και για να μην επιβαρυνθεί η δοκιμαζόμενη οικονομικά Ελλάδα, αναλάβαμε και όλα τα έξοδά του. Ο κ. Κουίκ συμπεριφέρθηκε στις 3 εκδηλώσεις όπως πρέπει και σύμφωνα με τις οδηγίες μας, με δεδομένο ότι εκπροσωπούσε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Ελλάδας. Αλλά, από τα τέλη 2016, πολλά άλλαξαν, όταν ανάλαβε καθήκοντα, με απόφασή Σας, ως υφυπουργός Εξωτερικών, υποτίθεται “αρμόδιος” για τους Απόδημους, αν και η απόφασή Σας (Π23ΥΦΥΠ-52137, ΦΕΚ αρ. φύλλου 3721), δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ρητά. Από τότε, διαπιστώνουμε με λύπη, βασιζόμενοι σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ότι “κατάφερε” με δηλώσεις - εξαγγελίες κλπ στα πολλαπλά ταξίδια του στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στην Β. Αμερική, να ευτελίσει την πατρίδα μας Ελλάδα και την κυβέρνησή Σας…
Στο αυριανό φύλλο της Ελεύθερης Ώρας, θα σας γνωστοποιήσουμε το περιεχόμενο όλης της επιστολής…


Η Ιντέλιτζενς Σέρβις στρατολογούσε πράκτορες για λογαριασμό της Αλβανίας!

 

Οι αποκαλύψεις μας για την Αλβανική Μαφία που δρα προκειμένου να θεμελιώσει  την “Μεγάλη Αλβανία” που περιέχει και ελληνικά εδάφη (Θεσπρωτία, Κέρκυρα) έχουν θορυβήσει την γείτονα χώρα και τις Υπηρεσίες της!
Το ζήτημα, ωστόσο, είναι τι ακριβώς έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν ενημερωμένες από τις υψηλότατου κύρους και γνώσεων δικές μας Υπηρεσίες, επί δεκαετίες!   
Εκεί ακριβώς βρίσκονται οι δικές μας ανησυχίες!
Σήμερα, από το “κόκκινο πιπέρι” θα σας αποκαλύψουμε ένα από τα ανώτερα στελέχη της Sigurimi (Μυστικής Αστυνομίας της Αλβανίας), τον οποίο είχαν στρατολογήσει οι Άγγλοι (;;;)        
VEFA: Πρόεδρος …. (ονοματεπώνυμο). Αλβανός γεννηθείς το 1949 καταγόμενος από την Αυλώνα, στρατολογημένος από τη SHIK (η μετέπειτα ονομασία της Sigurimi) και προσωπικός άνθρωπος του Γκα Ζι Ντέντε (αρχηγός της SHIK). Το γράμμα V είναι από τα αρχικά του ονόματος του προέδρου και το FA είναι κωδικό όνομα που του είχε δώσει η SHIK.
Επί Ενβέρ Χότζα (Πρώτος Γραμματέας του Αλβανικού Κόμματος Εργασίας. Ήταν πρόεδρος του Δημοκρατικού Μετώπου της Αλβανίας και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων από το 1944 μέχρι το θάνατό του. Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός από το 1944 ως το 1954 και επίσης κατά διαστήματα ως υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Άμυνας) ο VEFA ήταν αποθηκάριος στις στρατιωτικές αποθήκες και ήταν πράκτορας της Sigurimi. Η εταιρεία του κατασκευάσθηκε με εντολή και κάλυψη του ιδίου του Σαλί Μπερίσα (πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας 1992-1997 και Πρωθυπουργός της χώρας, 2005 – 2013) και του αρχηγού της SHIK. Ξεκίνησε με λαθρεμπόριο πετρελαίου από την Ελλάδα προς Βοσνία και Σερβία κατά τη διάρκεια του εμπάργκο, όπλων, κυρίως παλαιών, του Αλβανικού στρατού και στη συνέχεια ναρκωτικών. Κέντρο διαμετακόμισης ναρκωτικών και όπλων μέσω Αλβανίας είχε το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Giardi πλησίον της Σκόδρας. Διέθετε παραρτήματα στη Λέζα – Δυρράχιο - Σκόδρα. Είχε δίκτυα στην Αίγυπτο – Τουρκία – Αυστρία – Ιταλία – Βουλγαρία – Ελλάδα – Σκόπια - Κοσσυφοπέδιο με διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών.
Επί της οδού Καποδιστρίου .. στην Αθήνα λειτουργούσε γραφείο του VEFA που ασχολιόταν με το εμπόριο τροφίμων από Ελλάδα προς Αλβανία, καθώς και λαθραίων σιγαρέτων…
Η συνέχεια των αποκαλύψεών μας, στην Ελεύθερη Ώρα, την Πέμπτη!  

Παντού …“πράκτορες”;;;

 

Στις 4 Απριλίου 2017 εξεδόθη ψήφισμα της Διορθοδόξου κληρικολαϊκής συνάξεως καταδίκης του Οικουμενισμού και της Συνόδου της Κρήτης “Ενωμένοι τοις Αγίοις Πατράσι”!  
Μια μικρή αναφορά του εν λόγω ψηφίσματος:
“…Είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές με όλους τους ιερείς, μοναχούς και λαϊκούς που έκοψαν το μνημόσυνο των πατριαρχών και επισκόπων τους που υποστηρίζουν τον Οικουμενισμό και δεν καταδικάζουν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης, και περιμένουμε και τους άλλους αδελφούς μας με ορθόδοξο φρόνημα, αφού ωριμάσει μέσα τους ο καρπός της ομολογίας και της αντίστασης, να ακολουθήσουν, διακόπτοντας και αυτοί το μνημόσυνο των αιρετικών οικουμενιστών!
Ως εκ τούτων, ζητάμε από τους απανταχού Επισκόπους της Ορθοδόξου Εκκλησίας:
Να συγκροτηθεί Ορθόδοξη Σύνοδος καταδίκης των ανωτέρω εκτεθέντων, προς αποφυγή σχισμάτων και διαιρέσεων των πιστών…”!  
Όπως καταλαβαίνετε, πολλά τα “χτένια” για τον Οικουμενικό Πατριάρχη και για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος!
Την Παρασκευή θα δημοσιεύσουμε όλο το Ψήφισμα!! 
Λαός παράνομος, δυσσεβής και αχάριστος

 

Πλάκωσαν στη γη μας, τα τελευταία χρόνια των Μνημονίων, οι οχτροί της Ελλάδος! Ντόπιοι και ξένοι! Και ξεσκίζουν τα σωθικά της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας! Νομοθετούν κατά της Πίστεώς μας με απώτερο σκοπό την αποκαθήλωση της Ορθοδοξίας από τις ψυχές των Ελλήνων! Αφαιρούν τη γνώση της Ορθοδόξου Πίστεως ακόμη και από τα βιβλία του Δημοτικού! Ξεπουλούν τη γη των προγόνων μας στους ξένους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” μας! Φτωχοποιούν το λαό μας προκειμένου να του κάμψουν την όποια αντίσταση προάσπισης των Ιερών και των Οσίων της Πατρίδος μας!
Και ο λαός μας σιωπά στη νέα Κατοχή! Περιμένει καρτερικά το “μάνα εξ ουρανού”! Δεν αντιδρά, δεν αγωνίζεται, δεν πολεμά! Μας κλέβουν Έλληνες τη ζωή μας, την Πίστη μας, την Πατρίδα μας, την Ελευθερία μας! Σπέρνουν στο λαό μας τη Διχόνοια για να τον έχουν διηρημένο! 
Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό, τον μεγάλο Εθνικό μας Ποιητή Διονύσιο Σολομό, ο οποίος μας λέγει στον Εθνικό μας Ύμνο, τον Ύμνο προς την Ελευθερία!
Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή καθενός χαμογελάει, “πάρ΄  το”, λέγοντας, “και συ”… Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένη έθνη αληθινά: “Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά”!!   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]