Δήμος Ιωαννιτών:Συνάντηση Με Κατοίκους Του Κάστρου τη Δευτέρα 10 Ιουνίου

Συνάντηση με κατοίκους του Κάστρου
Συνάντηση με κατοίκους του Κάστρου αλλά και τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε αυτό θα έχει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αθανάσιος Τσακάλωφ» στο κεντρικό Δημαρχείο Ιωαννίνων, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών θεμάτων, Ελένη Βασιλείου.
Η συνάντηση αυτή εντάσ
σεται στα πλαίσια του προγραμματισμού των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη μας  με τον Δήμο Ιωαννιτών να προτίθεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα  πρόσβασης κυκλοφορίας  των οχημάτων εντός του Κάστρου μετά από διαλογική συζήτηση με τους κατοίκους του.
Η αντιμετώπιση  της κινητικότητας στο οδικό δίκτυο του Κάστρου αποτελεί μια σύνθετη πρόκληση που προϋποθέτει τη δημιουργία ισορροπίας μεταξύ της ζήτησης μετακίνησης και της προσφοράς στάθμευσης καθώς και της διοικητικής-εμπορικής και τουριστικής δραστηριότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη ζωντάνια και τις ιδιαιτερότητες του Κάστρου.
Για την επίλυση των προβλημάτων απαραίτητη είναι αφενός η διαβούλευση και οι απόψεις από  τους ίδιους τους κατοίκους  και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Κάστρο και αφετέρου η εφαρμογή συνολικών μέτρων κυκλοφοριακής διαχείρισης, ώστε να υπάρξει αποδοτικότερη οργάνωση του χώρου και εξασφάλιση συνθηκών άνετης πρόσβασης και διακίνησης στη συγκεκριμένη περιοχή.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος έχει στείλει ήδη πρόσκληση στους Συλλόγους του Κάστρου προκειμένου να παραστούν στη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας με σκοπό τη σύνθεση απόψεων για την εύρεση των βέλτιστων λύσεων.
Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας, ο οποίος θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό για τις δράσεις αποκατάστασης των Οθωμανικών Λουτρών και αναβάθμισής τους για δυνατότητα επίσκεψης και λειτουργικής χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]