Η ηλιακή οροφή Tesla είναι πλέον διαθέσιμη!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla ανακοίνωσε ότι η εταιρεία δέχεται παραγγελίες για τα ηλιακά πλακίδια τους ξεκινώντας από 10/5 το απόγευμα. Τώρα οι πελάτες μπορούν να προ-παραγγείλουν το λείο μαύρο γυαλί και την έκδοση με υφή.Aπό σήμερα, η ηλιακή πλακέτα Tesla (η σύνδεση είναι εξωτερική) μπορεί να παραγγελθεί “για σχεδόν οποιαδήποτε χώρα”, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, ο οποίος πρόσθεσε ότι η παράδοση και η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθούν στις ΗΠΑ φέτος και το 2018 σε χώρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση σχετικά με την τιμή της ηλιακής οροφής. Προηγούμενες αναφορές από την Tesla σχετικά με το κόστος των ηλιακών πλακιδίων έχουν υποδείξει ότι η τιμή του συστήματος θα ανέρχεται στην τιμή μιας συνηθισμένης στέγης συν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Tesla ανήγγειλε το περασμένο φθινόπωρο τα πλακάκια από γυαλί χαλαζία, παρουσιάζοντας τέσσερα αισθητικά σχέδια που έμοιαζαν αρκετά στενά με ένα σημερινό στυλ υλικού στέγης. Τα πλακάκια  είναι διαφανή για να επιτρέπουν στο ηλιακό φως να διεισδύει αλλά μοιάζουν αδιαφανή όταν τα κοιτάζεις από συγκεκριμένες γωνία. Έχουν περίπου ισοδύναμη απόδοση των παραδοσιακών κυψελών δέσμευσης ηλιακής ενέργειας, ενώ στοχεύουν στην προσέγγιση της παραδοσιακής αισθητικής στέγης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]