Δείξε Το Δρόμο Στο Run Greece Ιωάννινα Με Την WIND !

Δείξε το δρόμο
στο Run Greece Ιωάννινα με την WIND

 Η WIND τρέχει στα Γιάννενα για 5η χρονιά με 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο
 Διακεκριμένοι Αθλητές με την WIND Running Team
 Τελευταία προθεσμία για Δωρεάν εγγραφές στα καταστήματα WIND

Έτοιμη η WIND να δώσει το «παρών» στη μεγάλη δρομική γιορτή στην πόλη των Ιωαννίνων αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου.

Η εταιρία βρίσκεται από την αρχή και για 5η συνεχή χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης συνδέοντας τις αξίες της προσπάθειας και της συμμετοχής με την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Προσφορά σε παιδιά και συνανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Στη διάρκεια της λειτουργία της, με κάθε ευκαιρία, η WIND έχει στηρίξει μια πληθώρα Κοινωφελών Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στα Γιάννενα και γενικότερα στην Ήπειρο. Φέτος, στο πλαίσιο του Run Greece, η εταιρία στηρίζει το σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.).

 Την WIND Running Team θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους, μαζί με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που αναμένεται να επισκεφθούν τα Γιάννενα ενόψει του αγώνα, οι Πρωταθλητές Χρήστος Καλλίας και Μάγδα Γαζέα. Οι δύο αθλητές, θα αγωνιστούν για μια ακόμη φορά με τα χρώματα της WIND, ανεβάζοντας τον πήχη επιδόσεων στον αγώνα των 10χλμ.

H WIND, ως Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης, εξασφάλισε Δωρεάν θέσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, για όσους επιθυμούν να τρέξουν τα 5χλμ. ή 10χλμ. Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να σπεύσουν άμεσα σε ένα από τα καταστήματα WIND Ιωαννίνων*.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την WIND Running Team, αθλητές, αγώνες, διαγωνισμούς, φωτογραφίες, βίντεο και δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης: www.facebook.com/windrunningteam.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]