Ιωάννινα:Το Politheatro παρουσιάζει το έργο «Mississippi stories»


Το Politheatro παρουσιάζει το έργο
«Mississippi stories»
Μια παράσταση βασισμένη σε τέσσερα μονόπρακτα του Tennessee Williams και που την σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης  Θοδωρής Γκόγκος. Η παρουσίαση του έργου θα πραγματοποιείται από την Παρασκευή 19  έως και την Κυριακή 28 Μαΐου (εκτός της Τετάρτης 24/5) στο νέο χώρο τέχνης Politheatro | performing arts που βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4.

Με φόντο τις γεμάτες υγρασία φτωχογειτονιές της Νέας Ορλεάνης και του Μισισιπί, ο ποιητής του δέους της μοναξιάς , ο διάσημος σήμερα Tennesse Williams, μας μιλά για το χάος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα σε ασφυκτικά γεμάτες πολιτείες.

‘Αν ανεβάζω στη σκηνή πρόσωπα που πάσχουν ψυχικά, αυτό δεν γίνεται για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο επειδή αυτά και μόνο τα πρόσωπα ανταποκρίνονται στην ψυχική μου κατάσταση, στα εσωτερικά μου προβλήματα, στον τρόπο που πάσχω ζώντας. Για μένα το γράψιμο είναι ανακούφιση και ενός είδους θεραπεία. Δεν ξέρω να παρουσιάζω άλλα πρόσωπα, διαφορετικά, με ιδιότητες πιο υγιείς και φυσιολογικές. Αυτή είναι η αιτία που γράφω έτσι και όχι αλλιώς.’

 Ευαίσθητες γυναίκες, ονειροπόλες και ονειροπαρμένες, μοναχικές.
Αυστηρή ηθική, αλκοολισμός, ευαίσθητα νεύρα, ψυχασθένειες. Πόθος για τον απαγορευμένο, ζωώδη ερωτισμό. Μια υποψία τζαζ μουσικής στο φόντο. Και αυτή πικραμένη. Και αυτή μελαγχολική.




Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος
Σχεδιασμός αφίσας: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Μουσική επί σκηνής: Φάνης Κοσμάς


Παίζουν:  Ναταλία Βώττη, Φάνης Κοσμάς, Άλκηστις Λέκκα, Δέσποινα Ναυρόζογλου, Ελευθερία Πανταζή, Χριστιλένα Παρίση, Αναστασία Σακουφάκη, Χριστίνα Τσιώνη


Από Παρασκευή 19 έως Κυριακή 28 Μαΐου (εκτός Τετάρτης 24 Μαΐου) | 9.15 μμ |
 χώρος τέχνης Politheatro | performing arts
Γενική είσοδος 8 ευρώ και 5 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας.
Κρατήσεις θέσεων με τους εξής τρόπους :
τηλ. 2651022995/6955416236
Email: politheatro2@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]