ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

"Ποια Ευρώπη Θέλουμε" O Aρης Περουλάκης Στο Epirus-Tv-News Για Τον σημερινό "Ανοιχτό Διάλογο στα Ιωάννινα "[Ηχητικό]

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως επίκαιρη διαλογική αντιπαράθεση για το μέλλον της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σήμερα  οι κάτοικοι των Ιωαννίνων ,καθώς στις 19.00 στο ξενοδοχείο Du Lac ,η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συνδιοργανώνουν «Διάλογο με τους Πολίτες»,με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Χρήστο Στυλιανίδη,αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων.
Θέμα του διαλόγου "«Ποια Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον».

Ο κ.Αρης Περουλάκης ,αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,μίλησε  εχθές στο epirus-tv-news.gr για τον στόχο του σημερινού  διαλόγου , τα θέματα που θα αναπτυχθούν δίνοντας παράλληλα και την εκτίμησή του για το μέλλον της ΕΕ σε συνάρτηση με τους παράγοντες που το καθορίζουν .
Ακούστε τη συνέντευξη του κ.Περουλάκη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Υπενθυμίζεται, ότι ο Διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/. 
Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο Twitter.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μαρία Χούκλη.

Σημειώνεται  ότι  ο Επίτροπος Στυλιανίδης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα,θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γεώργιο Καψάλη και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]