Iωάννινα:Πρέσβης ..υπουργοί και υφυπουργοί ...συντονίστηκαν για να σώσουν τον Λίνο!

Ο Πρέσβης της Κροατίας Dr Ivan Velimir Starcevic και η σύζυγος του Vesna Lackovic Starcevic σε επίσημη επίσκεψη τους στη χώρα, περνώντας απο την Ήπειρο στην έξοδο Μπαλντούμας στην Εγνατία Οδό, είδαν έναν σκύλο αδύναμο, αδύνατο, καταβεβλημένο να κάθεται σε νησίδα του δρόμου.
Σταμάτησαν την ακολουθία τους  και  του άφησαν φαγητό και νερό .
Οπως σημειώνει σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Animal Action Ioannina ,η σύζυγος του Πρέσβη επικοινώνησε με την πρόεδρο του συλλόγου και την ενημέρωσε για το περιστατικό.
Ο πρέσβης, η σύζυγός του, υπουργοί και υφυπουργοί σταμάτησαν για λίγο το ταξίδι τους μέχρι να οργανωθεί  και να συντονιστεί η επιχείρηση    διάσωσης του σκύλου.
Οι ακούραστοι  εθελοντές της ομάδας της Αnimal Αction Ιoannina απο το μεσημέρι, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του  και το βράδυ  να  τον φέρουν κοντά τους  .
Η περισυλλογή του ήταν δύσκολη καθώς το συμπαθές τετράποδο βρισκόταν  στη μέση του πουθενά, με βουνά τριγύρω ,ενώ  κρύβονταν κάθε φορά και σε διαφορετικά σημεία καθώς ήταν τρομοκρατημένος.
Ο σκυλάκος μεταφέρθηκε  σε κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες, και όταν το σκάνερ πέρασε πάνω απο το κορμάκι του, έγινε γνωστό  και το όνομα του ιδιοκτήτη του.
Ο Λίνο είναι σκύλος κυνηγού που χάθηκε απο το Ζαγόρι 8 μέρες πριν βρεθεί στην έξοδο Μπαλντούμας και  την επόμενη μέρα βρέθηκε στο σπίτι του.
Ο  μικρός Λίνο  αποδείχθηκε και τυχερός και μαγκάκι ,αφού κατάφερε και επιβίωσε τόσες μέρες σε μια περιοχή γεμάτη λύκους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]