ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τι απαντά το Νοσοκομείο Χατζηκώστα στις καταγγελίες για συγκεκριμένη κλινική

- Στοχευμένη προσπάθεια αμαύρωσης της εικόνας της δουλειάς που γίνεται στη συγκεκριμένη κλινική
-Η απουσία συγκεκριμένων αναφορών των περιστατικών στη Διοίκηση
-η ανωνυμία των δημοσιευμάτων ,καθώς και η ομοιότητα τόσο των δημοσιευμάτων όσο και των σχολίων,  μας δημιουργεί εύλογο προβληματισμό ,ως προς την αξιοπιστία τους και μας παρέχει το δικαίωμα να ισχυριστούμε ότι δεν αποσκοπούν στην αντικειμενική ενημέρωση του κοινού και στη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος"

"Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα καταιγισμό ανώνυμων δημοσιευμάτων στο τοπικό τύπο, σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που αφορούν παρόμοιου τύπου καταγγελίες για συγκεκριμένη κλινική του Νοσοκομείου μας. Φαίνεται ότι υπάρχει μια στοχευμένη προσπάθεια αμαύρωσης της εικόνας της δουλειάς που γίνεται στη συγκεκριμένη κλινική. Η απουσία συγκεκριμένων αναφορών των περιστατικών στη Διοίκηση, η ανωνυμία των δημοσιευμάτων ,καθώς και η ομοιότητα τόσο των δημοσιευμάτων όσο και των σχολίων,  μας δημιουργεί εύλογο προβληματισμό ,ως προς την αξιοπιστία τους και μας παρέχει το δικαίωμα να ισχυριστούμε ότι δεν αποσκοπούν στην αντικειμενική ενημέρωση του κοινού και στη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου δηλώνει ότι η φροντίδα και η αντιμετώπιση των ίδιων των ασθενών καθημερινά, καθώς και οι επώνυμες επιστολές  που φτάνουν σε εμάς επικροτώντας και αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου για υψηλού επιπέδου υγειονομική φροντίδα των ασθενών, αποτελεί την αδιάψευστη απόδειξη της προσφοράς του Νοσοκομείου.
Τέλος, η Διοίκηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει στο μέλλον παρόμοιες αναρτήσεις από ΜΜΕ, είτε ανώνυμες είτε απουσίας επίσημης απάντησης εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλασσόμαστε να προβούμε σε κάθε νόμιμο μέσο προς διασφάλιση του κύρους του Νοσοκομείου και την αποκατάσταση της αλήθειας.



Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                                                                         ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]