ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΤτΕ: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί νέου κόμματος από τον Γ. Στουρνάρα

Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισαν από την Τράπεζα της Ελλάδος τα περί συναντήσεων του διοικητή της, Γιάννη Στουρνάρα, με πολιτικούς και τραπεζίτες για τη δημιουργία νέου κόμματος με επικεφαλής τον ίδιο.
Κύκλοι της ΤτΕ σημείωσαν χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να φταίνε οι... ζέστες που ενέσκηψαν νωρίς, μπορεί πάλι να φταίνε οι επιθυμίες ορισμένων Κλουζώ της δημοσιογραφίας που εμφανίζουν τους εφιάλτες τους ως πραγματικότητα!».
Οι ίδιο πρόσθεσαν ότι «όποια και αν είναι η αιτία, η ουσία είναι ότι σε κυριακάτικη εφημερίδα, για άλλη μια φορά έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σενάρια που εμπλέκουν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα εμφανίζοντάς τον ως ομοτράπεζο σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν δήθεν νέο πολιτικό φορέα!».
Ακόμη, τόνισαν ότι «επειδή το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η ‘έγκυρη’ εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες την δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από ‘θωρακισμένο’ τηλέφωνο!».
«’Όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται’ έλεγε ο Γκέμπελς ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ», τόνισαν με νόημα και κατέληξαν τονίζοντας ότι «το ερώτημα είναι γιατί μια εφημερίδα με τον τίτλο Δημοκρατία, μετέρχεται αυτών των, ναζιστικής έμπνευσης, μεθόδων…».


★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]