ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμαρχος Ιωαννίνων:"Το Αεροδρόμιο είναι η “πύλη μας” στον κόσμο"

Με ενημέρωση από το Δήμαρχο για μια σειρά από θέματα επικαιρότητας αλλά και απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή σε ερωτήματα που τέθηκαν από τις παρατάξεις, ξεκίνησε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.  

Το Αεροδρόμιο είναι η “πύλη μας” στον κόσμο

Ως μείζον πολιτικό ζήτημα ανέδειξε με την τακτική της έως σήμερα η Δημοτική Αρχή το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπως είπε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τον ανεφοδιασμό καυσίμων.
“Το Αεροδρόμιο της Ηπείρου μαζί με το λιμάνι  της Ηγουμενίτσας είναι μια πύλη μας στον κόσμο. Αυτή είναι η πολιτική μας θέση και είναι μια θέση που τόσο οργανωμένα και δυνατά όσο τη διατράνωσε αυτή η Δημοτική Αρχή επιδιώκοντας τη συνεργασία όλων των φορέων, δεν έχει διατυπωθεί ποτέ στο παρελθόν”,  όπως είπε ο Δήμαρχος.
Μιλώντας για το πρόβλημα με τα καύσιμα που έχει παρουσιαστεί εν όψη της πρώτης πτήσης από τη Δανία στις 5 Ιουνίου, ο Δήμαρχος σημείωσε με νόημα πως “υπάρχουν συμφέροντα που δεν θέλουν το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων να πάρει το μερίδιο και τη θέση που του ανήκει. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και θέλουμε συμμάχους όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτή τη μάχη”.
Όπως είπε ο κ. Μπέγκας, “η Δημοτική Αρχή κάνει πολιτική υπέρ των συμφερόντων του τόπου” και στο πλαίσιο της προσέλκυσης τουριστών από το εξωτερικό, σε συνεργασία με τους ξενοδόχους και τους άλλους φορείς επιτεύχθηκε η συμφωνία για τις πτήσεις τσάρτερ από τη Σκανδιναβία.  Από κει και πέρα “εμείς δεν εμπλεκόμαστε στις επαγγελματικές συμφωνίες των εταιρειών”, όμως συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και τις πιέσεις μας ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]