Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Αλβανικής Δημοκρατίας

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Αλβανικής Δημοκρατίας στα Ιωάννινα κ. Pervin Gjikuria, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, και είχε μαζί του μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και των αντίστοιχων Ιδρυμάτων της Αλβανίας.
Ο κ. Καψάλης παρουσίασε στον κ. Gjikuria τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, διαμορφώνοντας ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας με Αλβανικά Πανεπιστήμια. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Τιράνων, του Αυλώνα, της Σκόδρας και του Αργυροκάστρου, δηλώνοντας ότι με τα Πανεπιστήμια αυτών των περιοχών έχουν υπογραφεί αντίστοιχα Πρωτόκολλα Συνεργασίας.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξεδήλωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το Τμήμα Ελληνικών του Πανεπιστημίου των Τιράνων, καθώς και για το Τμήμα  Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου.
Ο Πρόξενος της Αλβανίας κ. Gjikuria ευχαρίστησε τον Πρύτανη για τη φιλοξενία και την ενημέρωση, καθώς και για τη δυνατότητα που παρέχεται στους Αλβανούς φοιτητές να σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παράλληλα, τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και την παρέμβασή του κατά την εξωτερική αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου. Επίσης, ο κ. Πρόξενος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις υποδομές που διαθέτει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και για τις εξαιρετικές επιστημονικές δραστηριότητες που αναλαμβάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]