Μουσική Εκδήλωση από τη χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Μία εξαιρετική Μουσική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή στις 14 Μαΐου 2017 από τη χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το φωνητικό σύνολο Concentus. Στην εκδήλωση με τίτλο: «…Μακρινή Μητέρα, Ρόδο Αμάραντο…», που ήταν αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας, παρουσιάστηκε Ελληνική Ποίηση σε μουσική Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, Πρωτοπρ. κ. Βασίλειος Παππάς, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Θεμιστοκλής Γκόγκας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Θεσπρωτίας, κ. Μαρία Παπαευσταθίου.
Από τους ομιλητές τονίστηκε η ιδιαίτερη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων που συμβάλλουν και ενισχύουν τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τις τοπικές κοινωνίες. Επισημάνθηκε, επίσης, η πρόθεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να παρουσιάσει στο μέλλον ανάλογες εκδηλώσεις σε πόλεις της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]