Ο «Ρουβίκωνας» διαψεύδει ότι θα γίνει κόμμα

O «Ρουβίκωνας» με ανακοίνωση που εξέδωσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Σάββατο 20/5 η συλλογικότητά μας οργανώνει στο Κ*ΒΟΞ μια εκδήλωση/συζήτηση για να παρουσιάσει το κείμενο της πολιτικής της ταυτότητας. Το κείμενο έχει αναρτηθεί δημόσια εδώ. Μεχρι πρόσφατα είχαμε μάθει ότι γίναμε πολιτιστικός σύλλογος. Εδώ και 2 ημέρες στα ΜΜΕ έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα υστερίας ότι ο Ρουβίκωνας μετατρέπεται σε πολιτικό κόμμα, και μάλιστα ίσως κατέβει και στις εκλογές. Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό για το ζήτημα απόσπασμα απο το κείμενό μας. "Η άρνησή μας να χρησιμοποιήσουμε μέσα που με μια επιφανειακή ανάγνωση θα μας έδιναν μεγαλύτερες δυνατότητες και αποτελεσματικότητα φαίνεται αφελής. Πολλοί μας ρωτούν για παράδειγμα: γιατί δεν φτιάχνετε κόμμα, γιατί δεν κατεβαίνετε στις εκλογές; Γιατί αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις θεσμικές δυνατότητες και τα μέσα που προσφέρει η αστική δημοκρατία;».

«Για να τελειώνουμε. Ήμασταν είμαστε και θα είμαστε εκτός αστικής δημοκρατίας. Είμαστε απέναντι στην αστική δημοκρατία. Και καλούμε τους καταπιεζόμενους και τους εκμεταλλευόμενους να κάνουν το ίδιο. Ποτέ δεν θα κατέβουμε στις εκλογές, ποτέ δεν θα γίνουμε κόμμα, τελεία».
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]