ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

[Ελλάδα]Πέταξαν στα σκουπίδια .... χειροβομβίδες!

Κοζάνη:Έκπληξη, αλλά και προβληματισμό στα στελέχη της ΔΙΑΔΥΜΑ, καθώς και σε εκείνα της νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΣΔΙΤ), δημιουργεί η πραγματικά…απίστευτη είδηση για την ανακάλυψη, μέσα στα σκουπίδια την ώρα της διαλογής, τριών χειροβομβίδων παλαιού τύπου!

Το πρωτόγνωρο αυτό περιστατικό συνέβη λίγο εχθές μετά τις 7 το απόγευμα, με τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο τομέα να ανακαλύπτουν πρώτα τη μια και στη συνέχεια, στο ίδιο στάδιο διαλογής (πιθανόν στον λεγόμενο «μαγνήτη») τις αλλες δυο χειροβομβίδες που βρίσκονταν μαζί με άλλα απορρίμματα.

Αμέσως ενημέρωσαν σχετικά το Α.Τ. Πτολεμαϊδας, με τους αστυνομικούς να φτάνουν αμέσως στο χώρο, παίρνοντας προσεκτικά και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα τις χειροβομβίδες σε άλλο σημείο της μονάδας, στο οποίο αύριο, Σάββατο, θα φτάσουν ειδικοί πυροτεχνουργοί του Στρατού.

Στέλεχος της ΔΙΑΔΥΜΑ, μιλώντας στο Kozanimedia εξέφρασε την πεποίθησή του πως υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί από ποιόν σταθμό μεταφόρτωσης έφτασε στη μονάδα η συγκεκριμένη «παρτίδα» απορριμμάτων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ασφάλεια και οι αστυνομικές αρχές θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για το πώς βρέθηκαν εκεί οι τρεις χειροβομβίδες, με τα πιθανά σενάρια να είναι ότι κάποιος τις πέταξε συνειδητά ή εν αγνοία του (κατά λάθος ) με άλλο αντικείμενο στα σκουπίδια. Ωστόσο, θα εξεταστούν και άλλα, πιθανά σενάρια.

Σύμφωνα με το kozan.gr οι χειροβομβίδες είναι αγγλικού (παλαιού) τύπου.
πηγη kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]