[Ελλάδα]Επεισόδια στο Σύνταγμα

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Video- φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
 zougla.gr
Γύρω στις 20.45 άρχισαν τα επεισόδια στη πλατεία Συντάγματος που βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Αιφνιδίως μια ομάδα νεαρών έριξε μολότοφ στο βάθος του άγνωστου στρατιώτη στοχεύοντας το αριστερό φυλάκιο του εύζωνα φρουρού.
Το φυλάκιο πήρε φωτιά και αμέσως η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών. Το πλήθος διαλύθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις και ομάδα νεαρών κατευθύνθηκε καταρχήν στη Βασιλέως Γεωργίου μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» όπου υπήρξε και πάλι χρήση χημικών. Λίγο αργότερα πααρατηρήθηκε κινητικότητα στο άλλο άκρο της πλατείας προς την Όθωνος. Ο κόσμος είχε απωθηθεί για να αποφύγει τα χημικά προς όλες τις κατευθύνσεις γύρω από την πλατεία Συντάγματος αναμένοντας την εξέλιξη.
Στις 21.10 ομάδες νεαρών προσπαθούσαν να ανασυγκροτηθούν επί της Αμαλίας και μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη. Στις 21.15 άρχισαν πάλι τα επεισόδια στην αριστερή πλευρά του αγνώστου στρατιώτη όπου εξελίχθηκε το ίδιο σκηνικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη. Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα σφυρί καθώς και φυλλάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]