Στην Άρτα βρέθηκε ο Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης

   Την Άρτα επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Μαϊου ο Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης, προκειμένου να παραστεί στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Αγίων Αναργύρων Άρτας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητοπολίτη πρώην Άρτας κ.κ. Ιγνάτιου και στις εορταστικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν, τιμώντας με κάθε μεγαλοπρέπεια τη μνήμη του Αγίου.
  Το Μέγα Εσπερινό και τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Θεράποντα, που πραγματοποιήθηκε με κατάνυξη και με την παρουσία πλήθους πιστών, παρακολούθησαν εκτός από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ.Λαζαρίδη, ο Δήμαρχος Άρτας κ.Χρήστος Τσιρογιάννης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Πανέτας και Σιαφάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Βασίλης Ψαθάς, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές της περιοχής.
 Μετά και το πέρας της Λιτανείας, ακολούθησε στην πλατεία παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Αναργύρων Άρτας, το οποίο οι εκλεκτοί καλεσμένοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αντιλάγησαν απόψεις μεταξύ του Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Λαζαρίδη και των θεσμικών παραγόντων της περιοχής αναφορικά με την τρέχουσα επικαιρότητα.
 Το Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Γιώργο Λαζαρίδη κατά την παραμονή του στην Άρτα συνόδευσαν ο Συντονιστής ΑΝΕΛ Άρτας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κ.Σπύρος Τριανταφύλλου, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την Ήπειρο κ.κ. Ελπινίκη Μπάρκα και Γιάννης Καγκάνης, ο Αντιπρόεδρος Δεοντολογίας της Νεολαίας ΑΝΕΛ Ηλίας Αγγέλου, πολιτευτές και μέλη των ΑΝΕΛ από την Άρτα και τα Γιάννενα.

         
.
     
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]