ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]"Πυργιώτικα Ζωνιανά": Ανεξέλεγκτη η κατάσταση..Κλοπές, επαιτεία, πορνεία και... υπαίθριο κάμπινκ ΡΟΜΑ

Άντρο παραβατικότητας παραμένει και συνεχώς μεγαλώνει, η κεντρική είσοδος της πόλης του Πύργου, στον κόμβο Φιλοθέης.

Κλοπές πορτοφολιών και τσαντών, επαιτεία και... υπαίθριο πάρκινκ με υπαίθριο WC στο πράσινο του κόμβου. Σκουπίδια και παλιά ρούχα ριχμένα στο πράσινο, μεθυσμένοι ΡΟΜΑ που πέφτουν στο μέσω του δρόμου και πορνεία συνθέτουν την εικόνα.

Δεκάδες ΡΟΜΑ όλων των ηλικιών έχουν μετατρέψει τον κόμβο σε απροσπέλαστο σημείο ή τόπο φόβου για όλους τους διερχόμενους.

Με ορμητήριο το ΣΩΣΙΠΟΛΙΣ και το μικρό κτίριο της Μετεωρολογίας που έχουν καταλάβει (με τεράστιες ευθύνες της Αντιπεριφέρειας Ηλείας) και το οικόπεδο της ΣΚΟΣ (πρώην ΑΣΟ) που κατόρθωσαν και ανεκατέλαβαν στήνοντας πάλι μπαράκες, έχουν μετατρέψει το κόμβο Φιλοθέης και την γύρω περιοχή από το ΚΤΕΛ έως το Super Market ΑΒασιλόπουλου σε ζώνη υψηλού κινδύνου για κάθε διερχόμενο πολίτη, ειδικά για γυναίκες.



Η Αστυνομία Πύργου δείχνει ανύμπορη να βάλει τάξη στην όλη κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο. Οι άνδες της που περνούν με μοτοσυκλέτες ή με το 100, γίνονται αντιληπτοί από την οργανωμένη ομάδα ΡΟΜΑ που δρά εκεί και διαθέτει τσιλιαδόρους. Σε ελάχιστο χρόνο έχουν κρυφθεί όλοι και μόλις οι άνδες της Αστυνομίας απομακρυνθούν, επανέρχονται ομαδικά!!!

Η χθεσινή επίθεση ΡΟΜΑ σε Αστυνομικούς στην Έλληνος Στρατιώτη και ο τραυματισμός Αστυνομικού, δείχνει ότι οι ΡΟΜΑ δεν φοβούνται την Αστυνομία και έχουν δημιουργήσει στην συγκεκριμένη περιοχή "Πυργιώτικα Ζωνιανά".

Ο Δήμος Πύργου που έχει δεσμευτεί επανηλειμένα μέσω του Δημάρχου ότι θα βάλει τάξη με την Δημοτική Αστυνομία ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.

Ο Εισαγγελέας Πύργου θα πρέπει, σαν ύστατη λύση, να επέμβη. Μια επίσκεψή του εκεί για να διαπιστώσει την όλη κατάσταση θα ήταν ότι καλύτερο.
 iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]