Ιωάννινα: Προσφυγικά ..μαχαιρώματα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών

Ηταν λίγο μετά τις 18.00 σήμερα το απόγευμα , όταν στην πολυσύχναστη  παραλίμνια περιοχή  μπροστά στα  έντρομα μάτια  δεκάδων περαστικών και θαμώνων  παρακείμενων  καστημάτων   εστίασης ,άνδρας έπεσε  αιμόφυρτος , μετά απο επίθεση  που δέχθηκε με μαχαίρι .
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ,μια παρέα Αφγανών προσφύγων, ανάμεσά τους και γυναίκες της φυλής τους ,κάθονταν στον μόλο  και συζητούσαν .
Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.
Ξαφνικά    δύο άνδρες απο την προσφυγική παρέα  άρχισαν να τσακώνονται για  άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο .Η μια κουβέντα έφερε την άλλη ,τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ,με τον έναν Αφγανό πρόσφυγα   να δέχεται  επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο ,πιθανότατα μαχαίρι, απο τον ομοεθνή του .
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας  που παραμένουν στην περιοχή .
Ο  Αφγανός δράστης κατάφερε να διαφύγει, με την αστυνομία να έχει  ήδη προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ,ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε εξέλιξη .
Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με ελαφρύ  τραύμα στην κοιλιακή χώρα ,που δεν εμπνέει  καμία ανησυχία για τη ζωή του .
Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ Ιωαννίνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]