Ηγουμενίτσα:"Βίωνε έναν οικογενειακό "Γολγοθά" ο δράστης Δεν είχε βούληση να σκοτώσει "


Προθεσμία  πήρε απο τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. για να απολογηθεί αύριο  στον ανακριτή , ο 59χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε 48χρονο άνδρα ,τραυματίζοντας παράλληλα και την 47χρονη σύζυγό του, τα μεσάνυχτα  Πέμπτης , στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας,ενώ οι κατηγορίες που  απαγγέλθηκαν αφορούν την ανθρωποκτονία απο πρόθεση,την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την  παράνομη οπλοκατοχή .
Oπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του  ,κ.Δημήτρης Δήμου, ο 59χρονος  βίωνε έναν οικογενειακό "Γολγοθά",ενώ δεν  θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες .υπογράμμισε ωστόσο ,πως πρόκειται "για την τραγική κατάληξη ενός οικογενειακού δράματος".

 Ο  κ.Δήμου επισήμανε , πως  ο πυροσβέστης έχει μετανοιώσει για την πράξη του και δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει ,σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ήταν η ¨κακιά στιγμή".
Αναφορικά με την κυνηγετική καραμπίνα ο συνήγορος υπεράσπισής του  ανέφερε πως την είχε πάρει μαζί του για αυτοπροστασία ,καθώς δεν ήξερε τι θα συναντούσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης και το θύμα δεν είχαν  δώσει ραντεβού .
Ο  59χρονος ακολούθησε τη σύζυγό του και όταν εκείνη συναντήθηκε με τον 48χρονο άνδρα  έξω απο γυμναστήριο  της περιοχής , μετά απο λογομαχία ,συνέβη το μοιραίο.
Τα τέσσερα παιδιά  των δύο οικογενειών ,συγγενείς και φίλοι αδυνατούν  να πιστέψουν  αυτό  που συνέβη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]