ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το "Κόκκινο Πιπέρι "της Τρίτης 25 Απριλίου


Δεν βάζουν μυαλό οι Γάλλοι…



Ο σύμβουλος της Μαρίν Λεπέν, Φλοριάν Φιλιπό, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του “κεντρώου” τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν, νικητή στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας! Έτσι, για να υπενθυμίσει ότι, η προεκλογική εκστρατεία για το δεύτερο γύρο, μόλις ξεκίνησε!
«Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν είναι πατριώτης. Ξεπούλησε τις εθνικές εταιρείες, επέκρινε τη γαλλική κουλτούρα! Η Λεπέν και ο Μακρόν έχουν εντελώς διαφορετικά οράματα για το μέλλον της Γαλλίας»!
Να σημειωθεί ότι ο κ. Φιλιπό είναι αναπληρωτής πρόεδρος του FN!
Τις παραπάνω δηλώσεις τις έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό BFM TV!
Ωστόσο, οι Γάλλοι θα εκλέξουν από ότι φαίνεται – εκτός απίθανου απροόπτου – νέο Πρόεδρό τους τον κ. Μακρόν!
Γιατί, προφανώς δεν έχουν βάλει μυαλό! Ούτε με την αθρόα λαθρομετανάστευση Ισλαμιστών, ούτε με τα τόσα τρομοκρατικά χτυπήματα που δέχτηκαν, ούτε με την καταρρακωμένη οικονομία τους, ελέω ΕΕ!
Γιατί, επιτυχία δεν είναι μόνο να καταψηφίσεις τα πατροπαράδοτα κόμματα, που έφεραν τα αδιέξοδα στη Γαλλία! Επιτυχία είναι να καταψηφίσεις και τους διάφορους Λεβέντηδες, Θεοδωράκηδες, Καρατζαφέρηδες, ακόμη και το “Συνασπισμό” του 3% που έγινε στην Ελλάδα, κυβέρνηση!
Αυτή είναι “Αλλαγή”! Αυτή είναι “Επανάσταση”!!

Αχ! βρε Μάκη Βορίδη, πως άλλαξες…



Ο Βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης ενόψει του δεύτερου γύρου των γαλλικών εκλογών αναφέρθηκε στην Μαρίν Λεπέν, απαντώντας σε όσα του λένε στα Social Media, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1!
 «Σήμερα η κ. Λεπέν υπερασπίζεται ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Ούτε η ΝΔ έχει καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές ότι αυτές είναι πολιτικές στις οποίες είμαστε απέναντι. Είναι γνωστό ότι η δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει»!!
Ε βέβαια, όταν στο γάμο σου ερχόταν ο πατέρας της Λεπέν, το πανηγύριζες!
Τώρα έγινες άλλος! Έκανες αλλαγή προσωπικότητας, αλλαγή μόστρας, αλλαγή …συνηθειών, αλλαγή ιδεολογίας!
Τελικά μου φαίνεται ότι, ο Άδωνις είναι καλύτερος από εσένα!
Τουλάχιστον, αυτόν ο Καρατζαφέρης ποτέ εκείνες τις “καλές” εποχές του ΛΑΟΣ δεν τον κατηγόρησε ότι, μπεκροέπινε και δεν ήξερε τι έλεγε, πολλές φορές!!

Περί πολιτικής και δημοσιογραφίας…

 

Όταν ο Όμιλος Αλαφούζου έβαζε στο μάτι τον ρουμανικό στόλο, ο οποίος ξεπουλιόταν από την πουλημένη ”δημοκρατική” κυβέρνηση της μετακομμουνιστικής Ρουμανίας, ο αρχικωλοτούμπας της σύγχρονης πολιτικής ζωής του Τόπου μας, Γεώργιος Καρατζαφέρης, την 1η Φεβρουαρίου 2011 από την προσωπική του εκπομπή στο τότε “Τηλεάστυ” επιτίθετο με σφοδρότητα κατά του ΣΚΑΙ, αποκαλώντας το κανάλι, πως είναι “αυτό το κανάλι προϊόν πονηρής αγοραπωλησίας” και πως “ήλθαν καράβια από τη Ρουμανία και έγιναν ελληνικά”!
Ήταν η εποχή, που ο Όμιλος Αλαφούζου (Καθημερινή, ΣΚΑΙ) βρισκόταν σε μεγάλη κόντρα με τον Όμιλο των Κουρήδων (Αυριανή, Κόντρα, ΑΛΤΕΡ). Ήταν η εποχή που το ΕΣΡ επιχειρούσε να κλείσει το Κόντρα. Όπου, ο Όμιλος Αλαφούζου επικροτούσε την απόφαση του ΕΣΡ και μέσω ενός άλλου αρχικωλοτούμπα, του Τέρενς Κουίκ, του “Ανεξάρτητου Έλληνα” βρε, το Κόντρα ξιφουλκούσε κατά των Αλαφουζαίων!
Τότε λοιπόν, την 5η Φεβρουαρίου 2011 ο Καρατζαφέρης ταξίδεψε στη Ρουμανία! 
Στις 8 Φεβρουαρίου το “Έθνος” γράφει: “Μυστική αποστολή στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Σαν πράκτωρ 007, με μαύρο πανωφόρι, με… τραγιάσκα και έφυγε με DVD! Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου τον περίμενε ένας κουστουμαρισμένος εξηντάρης, με χλωμό πρόσωπο και μαύρα γυαλιά! Μετά το γεύμα στο ξενοδοχείο Marriott, με τον μυστήριο εξηντάρη και δυο άλλους κυρίους με παραφουσκωμένα σακάκια, δείγμα ότι οπλοφορούσαν, ο Καρατζαφέρης αποχώρησε κρατώντας επιδεκτικά δυο DVD! Με ποιον ετοιμάζεται για πόλεμο ο Καρατζαφέρης;;”!  
Η “Αυριανή” στις 9 Φεβρουαρίου γράφει με πηχυαίους τίτλους: “Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ταξίδεψε ο ίδιος στο Βουκουρέστι για να παραλάβει τα ντοκουμέντα. Καυτά DVD στα χέρια του Γ. Καρατζαφέρη. Αφορούν γιγαντιαία απάτη από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία που διαθέτει και ισχυρή δύναμη κρούσης στα Μέσα ενημέρωσης”!
Στις 10 Μαρτίου ο ΣΚΑΙ έβγαλε στον “αέρα” μια δημοσκόπηση, η οποία έδειχνε “εκρηκτική άνοδο” του ΛΑΟΣ με ποσοστό κοντά στο 10% και τον Καρατζαφέρη τον παρουσίαζε αυτή η δημοσκόπηση ως τον δημοφιλέστερο πολιτικό αρχηγό! 
Στις 11 Μαρτίου, ο “έγκριτος”, ο “αδέσμευτος” δημοσιογράφος των δύσκολων αποστολών, αυτός καλέ, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Αλέξης Παπαχελάς, δημοσίευε στην “Καθημερινή” μια “περισπούδαστη” πολιτική ανάλυση με τον εκκωφαντικό τίτλο “Γιατί ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ”!
Κάπως έτσι, γκανγκστερικά, μαφιόζικα στήνονται οι κυβερνήσεις, όπως του Λουκά Παπαδήμου και των Σαμαρά – Βενιζέλου!
Πάντως, ο Καρατζαφέρης δεν μας είπε ποτέ τι περιείχαν αυτά τα DVD!
Δεν θα έπρεπε ο “κομιστής” Καρατζαφέρης να μας αποκαλύψει το περιεχόμενό τους;;
Δεν ξέρεις βρε αδελφέ, μπορεί να βρούμε ακόμη μια “Σαλώμη” εκεί μέσα!!


Η  χαρμολύπη του πλεονάσματος 3.9%!

 


Απορεί κάθε νοήμων πολίτης, ίσως και τα ίδια τα πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που η κυβέρνηση με περισσή ανειλικρίνεια δηλώνει ως επιτυχία το πρωτογενές πλεόνασμα  3,9% του ΑΕΠ για το 2016! Αναρωτιέται κανείς αν, η χώρα επέτυχε κάτι συγκλονιστικό ως προς την ενεργοποίηση αναπτυξιακών, παραγωγικών και επενδυτικών διαδικασιών, ώστε να δημιουργούν τέτοια ενεργητική κινητικότητα που συναγωνίζεται τις αναπτυγμένες οικονομίες! 
Γιατί, είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι, η ανεργία, η μετανάστευση ανθρωπίνου δυναμικού στο εξωτερικό, η έλλειψη δυναμικών επενδύσεων, η έλλειψη ρευστότητας τραπεζών, λόγω μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό, τα capital controls, λες και η Πατρίδα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, τα λάθη του ΔΝΤ κατά παραδοχή των στελεχών του, μπορούν να δημιουργήσουν πλεόνασμα;;
Άρα, τι απομένει για να δημιουργηθεί πλεόνασμα;;
Και άλλη υπερφορολόγηση, άμεση και κυρίως έμμεση, αν και αμφισβητείται η απόλυτη είσπραξή της από το Γενικό Ταμείο του Κράτους;;
Εδώ να προσθέσουμε και τον εσωτερικό δανεισμό του κράτους μέσω της έκδοσης εντόκων γραμματίων του Δημοσίου για να καλύπτεται το μηνιαίο έλλειμμα  ρευστότητας για την πληρωμή των συντάξεων 3 εκατομμυρίων συνταξιούχων και φυσικά την επιστροφή του κράτους, μεσοπρόθεσμα, των ποσών του δανεισμού μαζί με τους τόκους! Σε όλα αυτά δεν λαμβάνονται βέβαια, υπόψη οι ληξιπρόθεσμες οφειλές κράτους και ιδιωτών! 
Έτσι, είναι φαινόμενο πως, η οικονομική επιστήμη δίνει τεράστιες λεκτικές δυνατότητες στον πολιτικο να χειρίζεται καταστάσεις οικονομικής χαράς και λύπης, αναλόγως με το τι θέλει να περάσει στους αφελείς πολίτες!!
Έχει η ψωροκώσταινα για να ταΐζει τους… κανακάρηδες!

26 Σεπτεμβρίου 1960: Επιστολή του Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας) στο γιο του Ανδρέα που ήταν ακόμη στην Αμερική: “Μου ετόνισε ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Ξενοφών Ζολώτας ότι, είσαι φύση αντιπολιτική, πράγμα το οποίον για καλό και για κακό επιβεβαίωσα και εγώ στον Ζολώτα. Διευκρίνισα και το ύψος των αποδοχών σου, όταν θα έλθεις στην Ελλάδα. ο μισθός θα είναι 15 χιλιάδες δραχμές. Τα έξοδα παραστάσεως θα είναι, άλλα τόσα! Επίδομα συζύγου και τέκνων θα είναι 4.500 δρχ! Θα υπάρχει και ποσό για “αφανή” έξοδα! Και επιπλέον αυτών, ένα αυτοκίνητο”!!
Καταλάβατε πως λειτουργούσε το πολιτικό Σύστημα επί ολόκληρες δεκαετίες;;
Εις βάρος πάντα του λαού! Εις βάρος της Πατρίδος!
Αλλά δεν βαριέσαι! Έχει η ψωροκώσταινα για να ταΐζει τα παλικάρια της του διεφθαρμένου πολιτικού Συστήματος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]