[Ελλάδα]Θρήνος: Πέθανε 18χρονος μπασκετμπολίστας την ώρα του αγώνα

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 18χρονου παίκτη του Αιόλου Ταύρου, Βασίλη Γεώργαρου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια αγώνα της Α' ΕΣΚΑ.

Το τραγικό συμβάν έγινε επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με τον Αίολο Ταύρου. Ο Γεώργαρος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του όταν κατέρρευσε στο παρκέ, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.

Οι γιατροί που υπήρχαν  έσπευσαν να τον βοηθήσουν, κατάφεραν αρχικά να τον κρατήσουν όρθιο, αλλά λίγες στιγμές αργότερα έπεσε στο παρκέ χωρίς σφυγμό.

Στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο νεαρός αθλητής δεν τα κατάφερε.

Όπως αναφέρει η σελίδα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Οι άνθρωποι και των δύο ομάδων ήταν διαρκώς στο πλευρό του, οι οικείοι του, αλλά το κακό έγινε, η καρδιά του δεν άντεξε και ο νεαρός αθλήτης κατέληξε

Συγκλονισμένη για τον άδικο χαμό του νεαρού εμφανίστηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ, που εξέφρασε τα συλλυπητήρια της.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα ανέφερε:

«H οικογένεια της ΑΕΚ B.C. είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή Βασίλη Γεώργαρου. Τα λόγια αυτές τις ώρες είναι περιττά… Το αγγελούδι του Αιόλου Ταύρου “έφυγε” ξαφνικά χθες σε αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, που δείχνει σαστισμένο από το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Η οικογένεια της ΑΕΚ Β.C. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ομάδα του».
πηγη Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]