Ιωάννινα:Ο "κρατούμενος" Scooby !

Μερικές φορές οι πράξεις μας, επηρεάζουν και τα κατοικίδια μας....
Τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε με την πρόεδρο του συλλόγου ANimal Action Ioannina  και ζήτησε τη βοήθεια και συνεργασία της.
"Και πως θα μπορούσαμε να αρνηθούμε όταν η Ελληνική Αστυνομία είναι πάντα δίπλα μας άμεσα σε ότι χρειαστούμε. "αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση του Συλλόγου στο facebook.
Ο "κρατούμενος" Scooby !
Οι ιδιοκτήτες του γεροντάκου Scooby συνελήφθησαν, και ο "Κυριάκος Μητς" όπως τον φώναζαν οι εθελοντές του Συλλόγου ,(μετά έμαθαν  το όνομα του) πέρασε δύο βράδια στο κρατητήριο.
Αν και οι αστυνομικοί τον φρόντιζαν, έπρεπε να φύγει απο εκεί  το συντομότερο γιατί δέχονταν πιέσεις να το αφήσουν έξω αδεσποτάκι μιας και ο Δήμος δεν αναλάμβανε το περιστατικό.
Η πρόεδρος παρέλαβε το σκυλάκι, και ήταν ένα σκυλάκι φοβισμένο και στρεσαρισμένο (συναισθήματα που ένιωθαν και οι ιδιοκτήτες του.)
Στο σπίτι της εκεί στο κρεβατάκι που το άφησε, εκεί έμεινε μέχρι το βράδυ που η Animal Action Ioannina έλαβε τηλεφώνημα απο αστυνομικό να παραδώσει τον σκύλο στους ιδιοκτήτες γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ο Scooby όταν τους είδε τρελάθηκε απο την χαρά του αλλά δυστυχώς δεν κράτησε για πολύ.
Αστυνομικός επικοινώνησε ξανά με την πρόεδρο και την ενημέρωσε πως οι ιδιοκτήτες συνελήφθησαν  και πάλι και πως έπρεπε να ξαναπάρει τον Scooby απο το κρατητήριο.
"Και πάλι πίσω στο σπίτι με τον Scooby τόσο μελαγχολικό να μην τρώει να μην πίνει νερό να μη κουνιέται απο την θέση που τον αφήνεις που φοβηθήκαμε μην πάθει κάτι. "αναφέρουν οι εθελοντές στην ανάρτησή τους στο facebook.
Την επόμενη μέρα η αστυνομία με τους ιδιοκτήτες παρέλαβαν το σκυλάκι όπου έφυγαν για την πόλη που ζούσε.
Τέλος καλό όλα καλά για τον γεροντάκο, γιατί δεν θα άντεχε μετά απο τόσα χρόνια να ψάχνει να αλλάξει οικογένεια.
Animal Action Ioannina 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]