Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων στο “Let’s do it Greece 2017”

Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων καθαρισμού στην προστατευόμενη περιοχή.

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη χρονιά, στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού
“Let’s do it Greece 2017”, με σκοπό τη διάδοση του μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού στην προστατευόμενη περιοχή.
Για να μοιραστούμε το κοινό όραμα και να δείξουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στο περιβάλλον, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις δύο (2) δράσεις καθαρισμού που θα διοργανώσει ο Φορέας Διαχείρισης το Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 στους Μελισσουργούς του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, με σημείο συνάντησης την Πλατεία Παναγιάς και ώρα 10:00 π.μ. και στους Χουλιαράδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με σημείο συνάντησης το κτίριο του πρώην Δημαρχείου και ώρα 10:30 π.μ

Για την υλοποίηση της συλλογής και μεταφοράς των απορριμμάτων, ο Φορέας Διαχείρισης θα διαθέσει στους συμμετέχοντες υλικά καθαρισμού (σακούλες και γάντια μιας χρήσεως). (Όσοι εθελοντές διαθέτουν γάντια εργασίας καλό είναι να τα έχουν μαζί τους).
Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τη συμμετοχή των Δήμων  Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, του Συλλόγου Μελισσουργιωτών Άρτας «Αϊ Μάρκος», του Καταφυγίου Μελισσουργών, της Φιλοπροόδου Αδελφότητας Χουλιαράδων «Η Αγία Παρασκευή» και του Χορευτικού Ομίλου Χουλιαράδων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Για τη δράση στους Μελισσουργούς: Τηλ.: 26510 43663, Φαξ: 26510 43575
Για τη δράση στους Χουλιαράδες:  Τηλ.& Φαξ: 2651053270
E-mail: park.tzoumerka@gmail.com
http://www.tzoumerka-park.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]