Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια τμήματα αναμένουμε το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 και τοπικά 24 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 23 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 και τοπικά 23 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 19 και τοπικά 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βορειοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις πυκνότερες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 2 και πρόσκαιρα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένουνε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 3 και πρόσκαιρα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]