ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανάγκη λειτουργίας κλιμακίου ΕΚΑΒ στο Μέτσοβο Επιστολή Δημάρχου στον Υπ.Υγείας





-Ασθενοφόρα υπάρχουν ..λείπουν οι οδηγοί -
Με επιστολή του στον Υπουργό Υγείας και στο ΕΚΑΒ ο δήμαρχος Μετσόβου ,Κωνσταντίνος Τζαφέας  γνωστοποεί την ανάγκη  λειτουργίας κλιμακίου ΕΚΑΒ στην περιοχή του  Μετσόβου .
O κ.Τζαφέας στην επιστολή του αναφέρεται στην έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας  της περιοχής  υπογραμμίζοντας πως η κατάσταση δυστυχώς επιδεινώθηκε με νέα θανατηφόρα περιστατικά, πρόχειρων και τριτοκοσμικών διακομιδών ασθενών.
"Η ανάγκη στελέχωσης κλιμακίου ΕΚΑΒ γίνεται επιτακτική και καθημερινά γινόμαστε δέκτες έντονων διαμαρτυριών από δημότες και επισκέπτες της περιοχής που εκφράζονται με επιστολή τους διαμαρτυρόμενοι για την τραγική αυτή κατάσταση στο χώρο της υγείας στην περιοχή"σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του δημάρχου.

Να σημειωθεί ότι το Κ.Υ. Μετσόβου διαθέτει σύγχρονα ασθενοφόρα (ένα εκ των οποίων έχει διατεθεί από δωρεά τοπικού κληροδοτήματος) που δυστυχώς παραμένουν ανενεργά λόγω έλλειψης προσωπικού και συγκεκριμένα οδηγών ασθενοφόρων.
Σημειώνεται ότι για την αποκατάσταση όλης αυτής της κατάστασης το Δ.Σ. του Δήμου Μετσόβου ομόφωνα αποφάσισε να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες του κλιμακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]