Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ατρωτου Ιωαννίνων!

Η περσινή αθλητική χρονιά του συλλόγου Άτρωτου Ιωαννίνων έκλεισε με τις παρακάτω σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο και πανελλήνιο επίπεδο.
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου: Με συγκομιδή 7 συνολικά μεταλλίων επέστρεψε από Ιταλία η ομάδα του συλλόγου. Αναλυτικά :Δημητρούλα Χαρά παγκόσμια πρωταθλήτρια με ένα χρυσό και ένα αργυρό ,Ρούλα Τασιούλα παγκόσμια πρωταθλήτρια με δύο χρυσά και ένα αργυρο, Παραθυράκης Νίκος παγκόσμιος πρωταθλητής με ένα αργυρό μετάλλιο και Γιάννης Μπάτζιος παγκόσμιος πρωταθλητής με ένα αργυρό μετάλλιο .
Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου και jiu jitsu:  οι αθλητές που κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας είναι: Δημητρούλα Χαρά, Ρούλα Τασιούλα, Παραθυράκης Νίκος, Γιάννης Μπάτζιος, Γρηγορίου Δημήτριος, Ζαφείρης Στράτος, Καζνεσης Παναγιώτης, Ντόβας Αλέξανδρος και Σπανός Γεώργιος.
Οι στόχοι της προηγούμενης χρονιάς επετεύχθησαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Στέφανου Αποστολάκη. Ο πήχης φέτος ανέβηκε, προπονητής και αθλητές υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αποδώσουν τα μέγιστα.
Να προσθέσουμε δυο λόγια για την βράβευση μας από τον Δήμο Ιωαννιτών.  Όσο δυνατοί και αν νιώθουμε, η επιβράβευση των κόπων μας , μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και να κοιτάμε μπροστά. Εκπροσωπούμε την χώρα μας αλλά και τα Γιάννενα,  σε χώρες του εξωτερικού και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Οπότε γνωρίζοντας ότι έχουμε την στήριξη των Ελλήνων και των Γιαννιωτών, αγωνιζόμαστε πιο σκληρά  έχοντας το αίσθημα της ευθύνης. Σε αυτό το σημείο να ευχηθούμε σε όλους τους συλλόγους σε όποιο άθλημα εκπροσωπούν να γεμίσουμε όλοι μαζί το πνευματικό κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών με διακρίσεις.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΤΡΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ ΕΔΏ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΆ ΑΘΛΉΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ  ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΘΛΉΤΡΙΑ ΖΑΡΑ  ΔΗΜΗΤΡΟΎΛΑ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΚΊΝΑ ΙΑΠΩΝΊΑ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΡΩΡΑΣΕΘΣ  ΌΤΙ ΣΥΝΤΟΜ
Α ΘΑ ΦΤΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΕ  ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΆ ΑΘΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ   MMA  ...ΔΩΞΑ  ΤΟ  ΘΕΌ ΟΙ ΣΤΌΧΟΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]