Τοποθετήθηκαν οι δυο πρώτοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού πορτοκαλιού στο Δήμο Αρταίων

Τοποθετήθηκαν οι δυο πρώτοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού πορτοκαλιού στο Δήμο Αρταίων

Δυο νέοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού πορτοκαλιού έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες σε κεντρικά σημεία της Άρτας, στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου και στην πλατεία Κιλκίς. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς οι πολίτες μπορούν με μια απλή κίνηση να πιουν φρεσκοστυμένο χυμό από πορτοκάλια Άρτας.

Η υλοποίηση της ιδέας ανήκει στην εταιρία «ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ», με τον Δήμο Αρταίων να στηρίζει και να χορηγεί τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις. Στους συγκεκριμένους αυτόματους πωλητές προβάλλονται σε ειδική οθόνη και βίντεο με τα αξιοθέατα του Δήμου Αρταίων, ενώ υπάρχει και έντυπο τουριστικό υλικό το οποίο μπορούν να προμηθευτούν οι επισκέπτες της πόλης.

«Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της Αρτινής εταιρίας να επενδύσει στην περιοχή μας και να προβάλλει με αυτόν τον τρόπο τα εξαίρετα πορτοκάλια μας. Ήταν υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, που στόχο έχουν την στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας και δίνουν το ερέθισμα σε ακόμη περισσότερους παραγωγούς να αξιοποιήσουν την παραγωγή τους. Ήδη οι Αρτινοί φαίνεται ότι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στους αυτόματους πωλητές φυσικού χυμού, μαζί με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Πέτρο Φασιά. Παράλληλα, επεσήμανε πως «έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να βάλουμε αποχυμωτές φυσικού χυμού στα  κυλικεία των σχολείων με δωρεά του Δήμου Αρταίων, ώστε να προωθήσουμε τη διάθεση του πορτοκαλιού, ενώ σε καταστήματα που ενοικιάζει ο Δήμος, όπως στα Ψαροπλιά, είχαμε όρο στην Διακήρυξη την διάθεση φυσικού χυμού από τοπικά προϊόντα».

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στο άμεσο μέλλον θα τοποθετηθούν ανάλογοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού και σε τουριστικές περιοχές εκτός Άρτας, ενώ θα προβάλλονται τα μνημεία και όλα τα αξιοθέατα της περιοχής μας, με στόχο την γνωριμία όλο και περισσότερων Ελλήνων, αλλά και ξένων επισκεπτών με αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]