AYTA είναι τα ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ που συγκλόνισαν την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, έχει «παγώσει» τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη τη χώρα.

Όμως, πολλά δυστυχήματα στην άσφαλτο έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στατιστικά κατέχει την τρίτη θέση στα τροχαία δυστυχήματα, ενώ αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους 15-29 ετών.

Τον Απρίλιο του 2003, 21 μαθητές έχασαν τη ζωή τους σε ένα φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με μία νταλίκα φορτωμένη με νοβοπάν.

Επτά μαθητές έχασαν τη ζωή τους, τον Σεπτέμβριου του 2004, στο Πέταλο του Μαλιακού, επιστρέφοντας στην Φαρκαδόνα Τρικάλων, από σχολική εκδρομή στην Αθήνα.

Ήταν 4 Οκτωβρίου 1999, όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, όταν επέστρεφαν μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τον Φεβρουάριο του 2016, όλη η χώρα  συγκλονίστηκε από τον αιφνίδιο θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δύο κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα τροχαία δυστυχήματα που έχουν βυθίσει την χώρα στο πένθος τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]