Τα καλά νέα για 38χρονο άνδρα που είχε εξαφανιστεί ήρθαν απο τα Ιωάννινα!

Ευχάριστα νέα για τον κ. Ι. Δ.και αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.Eίναι καλά στην υγεία του και έχει ήδη επικοινωνήσει με τα  οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος χάθηκε τη νύχτα της 10ης προς 11η Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και μετά από εισαγγελική παραγγελία, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 15/03/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε πολλές μαρτυρίες από την περιοχή της Εύβοιας, όπου είχε βρεθεί και το αυτοκίνητο του αναζητούμενου τρακαρισμένο, οι οποίες αξιοποιήθηκαν σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Η ευχάριστη είδηση ήρθε το βράδυ της 16/03/2017, από τα Ιωάννινα! Πολίτες, κάτοικοι χωριού έξω από τα Ιωάννινα, που είχαν δει το SILVER ALERT, είδαν τον αναζητούμενο και ειδοποίησαν το τοπικό Α.Τ. Ο κ.Ι.Δ  είναι καλά και  επικοινώνησε ήδη με την οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]