Ηπειρος: Χ.Σπίρτζης:"Καλοτάξιδη και χωρίς ατυχήματα η Ιόνια Οδός "[video]

Ακόμη πιο ασφαλείς και πιο σύντομες γίνονται απο σήμερα οι μετακινήσεις των οδηγών ,καθώς  παραδόθηκε στην κυκλοφορία απο τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών και Δικτύων,κ.X.Σπίρτζη, ένα ακόμη ολοκληρωμένο οδικό τμήμα του αυτοκινητόδρομου  "Ιόνια Οδός".
Πρόκειται ,για το    αυτοτελές οδικό τμήμα  Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) – Πέρδικα ,μήκους 37 χλμ που  με την  ενοποίησή του με την παράκαμψη Φιλιππιάδας -Αρτας αποτελεί ένα τμήμα συνολικού μήκους 51 χλμ.

Τα εγκαίνια  πραγματοποίησε ο  Υπουργός, παρουσία όλων των πολιτικών αρχών της περιοχής. στις 12.00 το μεσημέρι  στη γέφυρα Τσαγκαρόπουλου ,μήκους 447,7 μέτρων  μια απο τις πλέον εντυπωσιακές και συνάμα μεγάλου βαθμού δυσκολίας στην κατασκευή της .
Το  σημερινό παραδοθέν οδικό τμήμα έχει 4 ανισόπεδους κόμβους και ένα σταθμό διοδίων  στο Τέροβο ,ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία , με την επίσημη έναρξη λειτουργίας του έργου .
Θερμό το  καλωσόρισμα  του προέδρου της Νέας Οδού , προς τον Υπουργό Υποδομών ,ευχάριστα  παράλληλα και τα  όσα γνωστοποίησε o κ.Γουρζής  ,για τους οδηγούς ,καθώς το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να παραδοθεί  στην κυκλοφορία  ,ένα ακόμη τμήμα, αυτό απο το  Αντίρριο  έως την Αμφιλοχία ,για να ακολουθήσει το οδικό τμήμα απο την Πέρδικα έως τον κόμβο Εγνατίας,ενώ τελευταίο  αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα απο την Αμφιλοχία έως το Μενίδι ,εξαιτίας σοβαρών δυσκολιών στη θέση "Τρίκελο".

"   Χ.Σπίρτζης:Ιδίατερη μέρα η σημερινή για την Ηπειρο    "

"Ιδιαίτερη    μέρα η σημερινή για την Ηπειρο  ,τον νομό Ιωαννίνων και κατ΄επέκταση  για τη Δυτική Ελλάδα ,που βγαίνει   απο την απομόνωση " επεσήμανε  πρωταρχικά στη σύντομη ομιλία του  ο κ.ΣΠίρτζης  για να υπογραμμίσει στη συνέχεια , πως πρόκειται για  ένα έργο που δεν ανήκει σε κυβερνήσεις και πολιτικούς αλλά σε όλους τους Ελληνες και   με δεδομένη τη συνολική του  παράδοσή  του σε σύντομο χρονικό διάστημα  ,αναμένεται σημαντική  ώθηση  στην  οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής".
Ο κ.Σπίτζης εξέφρασε παράλληλα την εμπιστοσύνη του στο  πολιτικό  δυναμικό  της Ηπείρου καθώς όπως σημείωσε  χαρακτηριστικά  "όλοι μαζί μπορούν να συμβάλλουν  αποτελεσματικά στην αναπαραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και οφείλουμε να τους δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια"
Ο  Υπουργός    δεσμεύτηκε τέλος  για τη   σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κακαβιά  αλλά και για  τον εκσυγχρονισμό του Αεροδρομίου Ιωαννίνων, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του με μία ευχή:
"Kαλοτάξιδη και χωρίς ατυχήματα η Ιόνια Οδός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]